Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vas incalzire apa

Vizitator B42kef

Postări Recomandate

Contactorul nu este folosit, schema precedenta nu-l indica deci o problema in minus. Atat timp cat cazanul va avea un capac de fund din material izolator sau metalic care sa acopere firele si cazanul-oala legat la impamantare nu vad de de sa se complice cu o cutie in plus.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

9

• adydep

4

• MLGore

3

• Dominicue

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator B42kef

Salutare! Instalația e cât de cât bună (în curând am să schimb siguranțele cu unele bipolare, așa a zis electricianul) cablu de cupru de 8 din cofret în tablou, fin tablou în priză de 2.5, priză ceramică, ștecher ceramic, cablu care duce la cazan de 2.5 litat. Cred ca ar fi o pb la una din rezistente sau consumul e mai mare dar s-ar vedea la randament. Când zic ca papă, mă refer la simptomele care se văd (ștecher încins, cablu călduț) contorul e foarte nou.Electricianul e mai în vârstă nu știu dacă o avea clampmetru dar am să îl întrebAm să lucrez si la împământare și o să schimb și legăturile becurilor.Am renuntat la contactor, l-am dat afară. Era super ruginit și nu se mai desfăcea niciun șurubPe instalația respectivă a funcționat o perioadă bună de timp un boiler de 100l și un calorifer de 1500w mai tot timpul și nu au fost pb deloc. Nici măcar să se încălzească priza care le ducea pe amândouăRămâne problema randamentului celor 3 rezistente pt ca îmi trebuiesc niște timpi mai mici în creșterea temperaturilorAș mai avea posibilitatea să montez încă o rezistență de 2500w dar cred ca ia foc și stâlpul de pe stradă nu numai firele mele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări