Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodari Majoritatea Gratis

Vizitator Marius Olteanu

Postări Recomandate

1 Dispozitivul trebuie să de către oprit , așa că țineți apăsată tasta Power pentru o scurtă perioadă de timp .

2 După aceea, apăsați și dețin împreună : Volum Sus + Butonul Acasă + Butonul de alimentare , până când vedeți logo-ul Samsung .

Dispozitivul trebuie să de către oprit , așa că țineți apăsată tasta Power pentru o scurtă perioadă de timp .

Tradu cu google translate si vezi ca se poate reseta

Tradu cu google translate si vezi ca se poate reseta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• allexx1968

8

• ort3ov

7

• bubusmecherul

5

• george ilisoi

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Clonarea cartelelor GSM, indepartarea codurilor de retea, schimbarea seriei IMEI la un telefon GSM (si nu numai) sunt cateva exemple ce contravin legilor in domeniul comunicatiilor.Oare mu mai e valabil regulamentul?

Link spre comentariu

Salutare!

E vorba de un Nokia C2-01, blocat in Vodafone, cred. Ai poate un cod de deblocare?

Poza etichetei e mai jos.

Buna

Nu cred sa poata fi decodat pe IMEI.Am si eu un C3 si nu am reusit sa-l decodez

pe IMEI.

Spor

Alex

Link spre comentariu

"Clonarea cartelelor GSM, indepartarea codurilor de retea, schimbarea seriei IMEI la un telefon GSM (si nu numai) sunt cateva exemple ce contravin legilor in domeniul comunicatiilor.
Oare mu mai e valabil regulamentul?"

Icar, ai dreptate ..dar as vrea sa fac o analogie cu antiradarele auto care erau interzise; nu poti sa-mi interzici ceva facand o lege care sa-mi incalce un drept fundamental al meu. Si ca sa sa fie totul corect, descopera, aplica (asa cum se face acum) alte metode pentru a dovedi ca sunt vinovat. Vorbesc de un principiu, la modul general.

Link spre comentariu

"Clonarea cartelelor GSM, indepartarea codurilor de retea, schimbarea seriei IMEI la un telefon GSM (si nu numai) sunt cateva exemple ce contravin legilor in domeniul comunicatiilor.

Oare mu mai e valabil regulamentul?"

Icar, ai dreptate ..dar as vrea sa fac o analogie cu antiradarele auto care erau interzise; nu poti sa-mi interzici ceva facand o lege care sa-mi incalce un drept fundamental al meu. Si ca sa sa fie totul corect, descopera, aplica (asa cum se face acum) alte metode pentru a dovedi ca sunt vinovat. Vorbesc de un principiu, la modul general.

Buna

Scuze pentru interventie,dar aparatul pe care-l am eu este liber de contract.Problema este ca cei care l-au blocat cer 10E pentru deblocare.

Mult,avand in vedere ca un asemenea aparat nu costa cu mult mai mult decat suma ceruta.

Prefer sa platesc 10 sau 15 lei la un atelier GSM decat 10E la un dealer.Asta in cazul in care nu functioneaza deblocarea free.

Si sa mai spunem ceva,nu exista lege care sa poata interzice deblocarea unui aparat iesit din contract.

Spor tuturor

Alex 

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

kzr66 ,pt nokia asha 302 daca este iesit de sub contract se poate decoda direct la orange contra cost , sau pe allgsmunlock dar e cam scump ! Cea mai ieftina solutie este intr-un service, in Cluj poti apela la Calin pe pietonal !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări