Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stk4231 ll

grasi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

4

• adydep

2

• palcu ion

1

• Toni Marginean

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

buna ziua imi puteti spune STK4231 ll este echivalentncu STK 4241 ll  ? daca merge pin la pin in circuit de amplificare sau poate are altceva echivalent .stima

4231are 100w cu+/-51v iar

4241 are120w cu+/- 54v

Daca clientul are urechea "wattmetrica"o sa fie probleme mari.O sa intrebe unde-i diferenta de 20W,ca inainte se auzea mai tare.

colegu Andrei colegu grasi are ars STK4231ii si vrea sal schimbe cu STK4241ii care are mai mult cu 20wati si clientul o sa intrebe de ce sa ars boxele  :rade:  nu o sa zica ca se aude mai putin

Link spre comentariu

eu am facut un amplificator cu STK086 cu preamplif corector si reverb si sunt foarte multumit de ele si acum am vrut sa mi fac unul de 100w dar cine mi a dat schema de cablaj nu mi a dat  o cum trebuia eu stiind ca am mai luat de la el am mers pe incredere toate bune si frumoase pana la montaj cum l am alimentat a facut brum ca de final ars alt domn dragut mi a dat schema cum trebuia si ca sa vad ca toate erau pe dos si asa sa intamplat am cumparat altul de la mivarom si a iesit din prima suna super problema e ca nu mai are acest stk din aceea am apelat la bunatatea dumneavoastra de a ma indruma si va multumesc mult la toti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări