Vizitator CAMATARU Postat Decembrie 9, 2004 Partajează Postat Decembrie 9, 2004 Stie cineva daca amplificatoarele de la http://www.telecomenzi.ro (SKILL) sunt bune de ceva.Au o oferta la 2x300w/4 oameni la 7.500.000 lei si inaine sa iau doresc parerea voastra.Multumesc. :( Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 13, 2004 Partajează Postat Decembrie 13, 2004 pai eu din cite am inteles nu ar avea 300 wacum nu stiu sigur ! Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 Da nu au 300W da vreo 200 au !Oricum la banii astia ....Si nu e Skill e "blue tech" Link spre comentariu
kappa_ii Postat Decembrie 14, 2004 Partajează Postat Decembrie 14, 2004 kdar daca blue tech ar da niste specificatii ale schemei sigur daca s-ar convinge omu ca e buna s-ar cumpara in prostie dar asa fiecare se intreaba e buna nu e buna ! Link spre comentariu
djvas Postat Decembrie 15, 2004 Partajează Postat Decembrie 15, 2004 Da daca omu interesat s-ar deplasa la o reprezentanta KON sau la sediul central ( Biharia 67-77 in incinta fabricii METAV) si ar testa-o , asculta-o , etc nu ar mai intreba pe altii ci si-ar forma el o parere despre acest amp!Apropo in luna Decembrie reducere 5% la toate ampurile si mixerele de la KON Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum