mercenarx Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) sal! am si eu o intrebare : ce diferenta este intre cele doua memorii din titlu , si daca sunt interschimbabile vin intr-un laptop thx! Editat Ianuarie 18, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Eu zic ca sunt compatibile. Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) ideea este ca am un laptop Fujitsu Siemens Lifebook C Series (ceva antedeluvian...) la care sunt atasate doua placute de memorie de 128Mb (pc133s-333-540-b1) as vrea sa pun doua placute de memorie de 256 Mb (pc133-333-520) , pe care trebuie sa le comand si nu as vrea sa le iau degeaba (am mai comandat 2 placute de 512 , dar se pare ca nu suporta decat maxim 256Mb pe slot) laptopul vreau sa-l folosesc impreuna cu un microscop digital 500X daca colega riderinblack_tm spune ca sunt compatibile am sa le comand , deoarece am incredere in parerile lui thx! Editat Ianuarie 19, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 PC133-333 este ceea ce conteaza restul sunt alte informatii irelevante pentru tine. Eu de ani de zile am tot schimbat memorii la leptere numai dupa ce scria dupa acel PCxxx. Problema importanta este sa fie bune memoriile......o testare la fata locului ar fi prins bine. Daca nu te grabesti voi cauta azi prin restul de acareturi ramase sa vad daca am si eu un kit de memorii (2*256), daca le gasesc te anunt si ti le trimit gratis. Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 multumesc mult! chiar mi-ar trebui inca o pereche.. am doua laptop-uri identice am comandat 2 placute pe oka...zi , la 30 ron cu tot cu transport sper sa fie bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum