Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pc133-333-520 vs pc133s-333-540-b1

mercenarx

Postări Recomandate

sal!

am si eu o intrebare :

ce diferenta este intre cele doua memorii din titlu , si daca sunt interschimbabile

vin intr-un laptop

thx!

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

3

• riderinblack

2

Top autori în acest subiect

ideea este ca am un laptop Fujitsu Siemens Lifebook C Series (ceva antedeluvian...) la care sunt atasate doua placute de memorie de 128Mb (pc133s-333-540-b1)

as vrea sa pun doua placute de memorie de 256 Mb (pc133-333-520) , pe care trebuie sa le comand si nu as vrea sa le iau degeaba (am mai comandat 2 placute de 512 , dar se pare ca nu suporta decat maxim 256Mb pe slot)

laptopul vreau sa-l folosesc impreuna cu un microscop digital 500X

daca colega riderinblack_tm spune ca sunt compatibile am sa le comand , deoarece am incredere in parerile lui

thx!

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

PC133-333 este ceea ce conteaza restul sunt alte informatii irelevante pentru tine. 

Eu de ani de zile am tot schimbat memorii la leptere numai dupa ce scria dupa acel PCxxx.

Problema importanta este sa fie bune memoriile......o testare la fata locului ar fi prins bine.

Daca nu te grabesti voi cauta azi prin restul de acareturi ramase sa vad daca am si eu un kit de memorii (2*256), daca le gasesc te anunt si ti le trimit gratis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări