Juice Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Va salut.Ce putere avea radio Pacific ? http://s90.photobucket.com/user/Motreanu_Sorin/media/pacific1.jpg.html S-ar merita sa se modifice sa se faca un amplificator pe lampi ? Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Radio Pacific este cu tranzistoare,poti folosi doar carcasa ! Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Amplificator pe lampi din Pacific nu cred ca merge...din cate stiu etajul final era pe tranzistori (posibil sa ma insel). Puterea undeva la 3W...dar se auzea destul de tare. LE: Am fost al doilea... Editat Ianuarie 18, 2016 de marius75 Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Mai bine cauti un Traviata,decat sa te apuci sa modifici un Pacific.E cam naspa ce-ai propus tu,adica putin contra naturii o astfel de operatiune. Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Daca se legalizeaza si" contra naturii"de ce nu ar face si un amplificator cu lampi din radio cu tranzistoare? Cand exista vointa... Link spre comentariu
Juice Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Nu stiu de ce aveam impresia ca e pe lampi :-? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Nici eu nu stiu,dar bine ca a fost doar o impresie...credeam ca esti cu aparatul in fata si vrei sa-l transformi Link spre comentariu
Vizitator SemnalMec Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Poza cu aparatul este pusa de mine pe acel site mai demult pt un blog unde aratam modelele de aparate de radio romanesti cu pick-up. Probabil initiatorul nu are inca si doreste sa isi cumpere unul. Recomand si eu la fel ca si cei de mai sus modelele Traviata 2 (seamana ca aspect cu pacificul si este cu tuburi) sau Eforie (acleasi lucru dar fara pick-up) Link spre comentariu
viopa Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Inseamna ca este doar un topic pentru discutii, de aflare in treaba. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 N-are nimic,mai este loc la pubela. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum