Vizitator Stifler Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Salut. Cum am zis si in titlu, nu se aprinde displayul si nu se aude nimic.. Am verificat circuitul de amplificare prin metoda clasica ( am pus degetul) si se aude bazait in difuzoare. M-am uitat pe schema si cred ca de vina este circuitul integrat ALVT 16175. Ar putea fi alta cauza? Daca nu, unde gasesc acest circuit sa-l cumpar? Multumesc frumos. Am atasat manualul de service sa aruncati un ochi http://www107.zippyshare.com/v/75dd5yRP/file.html Editat Ianuarie 18, 2016 de Stifler Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Sursa aia in comutatie functioneaza corect? Debiteaza toate tensiunile necesare? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 verifica daca se alimenteaza pe pin 12 cu 6,2v Link spre comentariu
Vizitator Stifler Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 O sa verific cand vin de la munca. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Stifler Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Problema era de la un contact slab. Am rezolvat, multumesc de ajutor. Puteti inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum