Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie gordak

dosa

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

La ce tensiune se alimenteaza pompa de aer de la aceasta statie ? Se alimenteaza cumva la 220v prin variator de tensiune pentru reglarea debitului de aer ??Am cumparat o pompa de aer si vreau sa-mi fac una, aveam suflanta originala de Gordak(cu tot cu senzor temperatura si rezistenta incalzire) , am un variator de tensiune de la un aspirator, o carcasa de sursa alimentare calculator.

Link spre comentariu

Uite schema statiei si te lamuresti.

N-o ai si la rezolutie mai buna?

Mi s-a stricat si mie una luna trecuta, cam in acelasi timp cu osciloscopul, la aceeasi lucrare.

Mai rar asa ghinion.

Azi, insa, am descoperit acest topic. poate se-ntoarce...

Posted Image

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna,Poate cineva sa-mi dea dimensiunile rezistentei de la letconul gordak.As avea nevoie de o rezistenta cu termostat integrat dimensiuni: Lungime: 80mm Diametru: 5mm24V/48WMi-a murit letconul de la statia Velleman VTSSC40N si nu gasesc rezistenta pt ea. Momentan am un letcon original care l-am luat in urma cu cativa ani deoarece chiar in garantie a 2 saptamana mi-a murit rezistenta din ea. Pt siguranta as vrea sa achizitionez o alta rezistenta inainte de a se intampla ceva cu ea.Multumesc

Link spre comentariu

Eu am adaptat mai demult mai multe letconuri la diferite statii.Important este sa legi corect termocupla si daca e nevoie sa stii ajusta reactia pentru a seta temperatura reala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări