dan cod Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Are mai multe fire in suflanta nu numai unul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 La ce tensiune se alimenteaza pompa de aer de la aceasta statie ? Se alimenteaza cumva la 220v prin variator de tensiune pentru reglarea debitului de aer ??Am cumparat o pompa de aer si vreau sa-mi fac una, aveam suflanta originala de Gordak(cu tot cu senzor temperatura si rezistenta incalzire) , am un variator de tensiune de la un aspirator, o carcasa de sursa alimentare calculator. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Uite schema statiei si te lamuresti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2012 Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Multumesc mult. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Uite schema statiei si te lamuresti.N-o ai si la rezolutie mai buna?Mi s-a stricat si mie una luna trecuta, cam in acelasi timp cu osciloscopul, la aceeasi lucrare. Mai rar asa ghinion. Azi, insa, am descoperit acest topic. poate se-ntoarce... Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 N-o ai si la rezolutie mai buna?Schema statiei de lipit ___Gordak 952___. Link spre comentariu
em2006 Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Multumesc frumos, am primit-o deja si pe privat.Toata stima ! Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Buna,Poate cineva sa-mi dea dimensiunile rezistentei de la letconul gordak.As avea nevoie de o rezistenta cu termostat integrat dimensiuni: Lungime: 80mm Diametru: 5mm24V/48WMi-a murit letconul de la statia Velleman VTSSC40N si nu gasesc rezistenta pt ea. Momentan am un letcon original care l-am luat in urma cu cativa ani deoarece chiar in garantie a 2 saptamana mi-a murit rezistenta din ea. Pt siguranta as vrea sa achizitionez o alta rezistenta inainte de a se intampla ceva cu ea.Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Eu cred ca la statia asta ar merge letconul de Pensol cu totul numai schimbata mufa.Poate va necesita unele reglaje. Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 la acesta te referi:Pe undeva trebuie sa am un letcon Pensol SL-1 doar mai trebuie sa pescuiesc configuratia pinilor. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Exact.La ala ma refer.Numai mufa trebuie sa o schimbi.Atentie la termocupla sa nu inversezi +cu -. Link spre comentariu
criss Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Multumesc, am sa-l cumpar. Link spre comentariu
mihun70 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 chiar!s ar potrivi alt letocn de la alta statie la aceasta? Link spre comentariu
homer Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Daca il iei sa aiba aceeasi putere, sa functioneze la acelasi voltaj si adaptezi ca sa ai pinii mufei corespunzator cu cei ai letconului, nu vad de ce nu. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Eu am adaptat mai demult mai multe letconuri la diferite statii.Important este sa legi corect termocupla si daca e nevoie sa stii ajusta reactia pentru a seta temperatura reala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum