mihun70 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Statiile astea vin in general cu 3 duze cilindrice 2,4 si 8mm.Da..vin cu duze pentru suflanta..dar pentru letcon?? Link spre comentariu
mihun70 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Daca vrei sa aiba si protectie ESD trebuie sa bagi mana mai adanc in buzunar. http://www.totobay.com/gordak-952a-comp ... 29558.htmlsi am mai vazut pe undeva:-?Eu nu stiu tare multe,dar ESD ul acela nu se poate deduce dupa schema?? Link spre comentariu
mihun70 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Mi-am luat si eu o statie Lukey 850+(asemanator cu Gordak 850).Manualul este praf, in engleza cel putin iar chineza nu stiu! am tot cautat acele suruburi pt transport unde sunt doar una singura am gasit si mai precis aceea argintie mai mare din mijlocul statie pe partea inferioara. doar acest surub tine pompa.Inca nu am utilizat aparatul calumea ,am facut un test cu un condensator smd si am reusit sa-l extrag....reglajul inca nu stiu care ar fi 'ideal', am luat o bucata de fludor si pana cand s-a topit am reglat aparatul (letcornul la 250 grade celsius il folosesc dar aceasta statie nu are gradatie in grade celsius).Aerul l-am setat cam aprox la 20Grade dupa centru,, iar temperatura la 3 si 1/4 din 8.[attachment=0]STA.850A_1.jpg[/attachment]De unde ti ai luat?cat ai dat? Link spre comentariu
criss Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 250Ron http://www.gsmnet.ro/aparatura-service/statie-aer-cald-lukey-850--691 Am comandat mai multe si transportul a fost gratuit. Link spre comentariu
mihun70 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Am cumparat statia asta!am constatat o micuta problema...Cand reglez suflanta la minim...jetul e inca destul de tare sa imi zboare piesele smd,iar jetul de aer parca falfaie..nu e constant...e normal asa? Link spre comentariu
briobit Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 jetul de aer si la mine falfaie usor dar debitul il pot regla (adica se simte diferenta la minim si la maxim)ce diametru are diuza? Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 mihun70 posibil ca si statia ta sa aiba un defect, la minim AIR trebuie sa nu ai probleme cu SMD-urile daca sufla de sus (din lateral e posibil sa deplasezi rezistoarele) viewtopic.php?f=66&t=42284&hilit=gordak&start=30#p983238 viewtopic.php?f=66&t=42284&hilit=gordak&start=30#p985066 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Eu statie care sa sufle prea tare nu am vazut inca.Aerul nu este suflat foarte constant din cauza pompelor care sunt cu membrana nu cu motor.Eu cred ca ori temperatura este prea mare setat ori inca nu are experienta in a lucra cu statie. Link spre comentariu
mihun70 Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Am dat la minim...recunosc ca nu prea am experienta,jetul e usurel..dar la minim minim nu cred ca ar trebui sa imi pasaporteze SMD-urile in aer... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Cred ca fiecare pana ne-am obisnuit cu ele am ,,suflat piese,, aiurea de pe cablaje de aceea este bine sa inveti pe placi defecte pana te obisnuiesti. Link spre comentariu
Vizitator hurtule Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Buna,am achizitionat si eu o statie de lipit cu afisaj Gordak 952. Pot sa va spun ca partea de afisaj si nu numai este controlata de microcontrolere. Am verificat corespondenta intre temperatura afisata si cea reala (masurata cu un termocuplu K). Partea de letcon era ok, cateva grade diferenta. Partea de aer cald diferea insa cu 150 de grade. Pentru a o calibra a fost nevoie sa modific rezistenta de reactie de la 358 de la 82K la 47K. Link spre comentariu
crispus Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Si mie mi s-a parut ca la partea de aer cald nu prea merge bine...Setasem pe vreo 350 de grade, si cipul nu se dezlipea... Deci asta e explicatia.Unde gasesc si eu un termocuplu/termometru calibrat? Link spre comentariu
Vizitator rosiuradu Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Buna ziua, Am si eu o problema. Mi-am cumparat o statie Gordak 952 LCD si LED de heater pt aer nu se aprinde, iar pe LCD unde ar trebui sa arate temperatura imi scrie "S-E". Precizez ca letconul functioneaza perfect, inclusiv LCD. Pompa de aer sufla doar rece. Cele 3 suruburi de pe centrul statiei au fost scoase (cele de la pompa). Au mai ramas 4 in partea de jos-spate a statiei care banuiesc ca sustin sursa interioara. Am verificat rezistenta cu aparatu de masurat si este continua. Nu gasesc nici un manual de service sau altceva care sa spuna ce este acest cod. Aveti vreo idee? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Dupa mine ai undeva intrerupere de la rezistenta la placa.Am intalnit sa iasa firele din papuci.Verifica daca ai continuitate pana pe placa de la firele din suflanta. Link spre comentariu
Vizitator rosiuradu Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 In cazul asta o sa o duc la garantie pentru ca are sigiliu, si prefer sa rezolve ei. Ciudat este ca atunci ca ii dai drumu, daca pui mana pe rezistenta, te curenteaza. (deci nu e intrerupta legatura) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum