messu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Aha, deci am intuit bine Multumesc mult !Dar celelalte 3 fire (galben, negru, rosu) la ce se conecteaza? Asta asa, ca idee ?In mod mormal 2 fire cred c-ar fi de la termocupla. Dar al treilea fir ? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Unul ar trebui sa fie gndul. Link spre comentariu
messu Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Aha. Cred ca o sa le iau la masurat cu multimetrul sa vad ce gasesc... Link spre comentariu
geoky Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 Buna seara,Nu am verificat daca s-a mai discutat despre acest subiect aici,ca nu am mult timp la dispozitie,dar ce vreau sa va spun este ca am cumparat rezistente pentru letcon la Gordak 952 si nu sunt de calitate;pur si simplu la un moment dat o iau razna,creste temperatura foarte mult,si daca lovesc cu letconul de masa isi revine;toate fac la fel.Sigur ca termistorul ala din rezistenta este realizat prost.As dori sa va rog pe cei care ati cumparat recent rezistente si ati constatat ca sunt de calitate,sa ma informati si pe mine de unde le-ati luat.Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 22, 2011 Partajează Postat Decembrie 22, 2011 la cat costa un letcon complet nu cred ca merita rezistenta separat.Eu am mai cumparat de la Oradea pentru amici letcon complet si nu au fost probleme.Numele firmei nu pot aici sa nu se considere reclama . Link spre comentariu
geoky Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Am luat si letcon cu totul si aceeasi poveste.Poate imi spuneti pe m.p. numele firmei de la care a-ti luat dvs.Multumesc. Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 poate problema e la mufa in statie, nu la letcon. eu asa am patit cu rezistenta de la suflanta. imi sufla aer rece cateodata. dadeam o palma la statie si se facea iar cald. cand am desfacut-o am vazut ca mufa nu era inclichetata ci doar pusa de forma. am impins, a facut click si de atunci n-am mai avut probleme. Link spre comentariu
geoky Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Fii linistit ca problema nu este din statie,pentru ca cu rezistenta originala letconul functioneaza impecabil ( de peste un an 'jumate) si pe deasupra statia este verificata de mine din prima zi, cand a venit cu curierul.Am desfacut-o si am remediat toate "zgarceniile" chinezului: radiatoare termice subdimensionate,lipituri defectuoase etc.Am cumparat si rezistente separate si letcon complet ,la fel se comporta,cum am descris anterior.O sa caut sa mai cumpar un letcon mai scump,sper sa fie mai de calitate,cu toate ca asta nu este o regula. Link spre comentariu
Vizitator pisssa Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 la tehnoelectric din oradea la SCULE gasesti tot de la Statie lipit Gordak 952.Trimit si prin posta. Link spre comentariu
elman Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Va salut,am cumparat o statie Gordak 952-A, a se vedea poza atasata. Ledul de la incalzitorul suflantei de aer cald palpaie tot timpul, ca si cum ar semnaliza o avarie. Si ale vosatre fac la fel. Evident, intrebarea este pentru cei acre detin astfel de statii.Multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 daca mai tin bine mine cred ca e normal ca indicatorul de la suflanta sa palpaie asa, modifica debitul de aer si vezi daca se schimba frecventa palpairilor. Suflanta nu functioneaza de crezi ca e o avarie? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 In momentul functionarii suflantei pe aer cald ledul Heater palpaie cu o frecventa rapida asa este normal nu este o avarie eu am modelul 952A cu afisaje dar este aceeasi. Link spre comentariu
elman Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Frecventa palpairilor este de aproximativ 1 Hz si este constanta indiferent pozitia butonului pentru reglajul temperaturii. Link spre comentariu
geoky Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Am fost putin atent la comportamentul statiei pe care o detin Gordak 952 cu afisaj,ledul de la Heater lumineaza continuu pana se atinge temperatura setata,apoi isi schimba starea trimitand pachete de impulsuri luminoase cu o frecventa de aprox 10-15 Hz/s.Cam asta este la mine ... Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 @geoky cum ai aflat frecventa impulsurilor luminoase? nu de alta dar 10-15Hz/s e destul de rapid. La Gordak-ul meu led-ul Heater clipeste cu aproximativ 0.5Hz/sec (nu e mreu constant)@elman la mine frecventa nu e prefect constanta, are mici variatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum