Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie gordak

dosa

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator yo4hsp

Virtual-electronic vinde statii de lipit profesional diverse modele: Gordak 952,Gordak 952 C, Gordak 850, Gordak 850B, Gordak 936A , Gordak 952 V (cu vaccum si display color), Gordak 938A.

Asiguram service, garantie un an si piese de schimb pentru toate modelele.

Mai multe detalii pe http://www.virtual-electronic.ro sau la tel 021.411.54.95

Link spre comentariu

Virtual-electronic vinde statii de lipit profesional diverse modele: Gordak 952,Gordak 952 C, Gordak 850, Gordak 850B, Gordak 936A , Gordak 952 V (cu vaccum si display color), Gordak 938A.

Asiguram service, garantie un an si piese de schimb pentru toate modelele.

Mai multe detalii pe http://www.virtual-electronic.ro sau la tel 021.411.54.95

aole !!! numai profesionale nu sunt ale . am langa mine un 952 si intradevar ca e "desteapta" dar nu e deloc profesionala. eu am la vanzare aceasta statie la pret de magazin (tot noua deci ) de doar 350lei .
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Nimeni nimic? Ceva chiar ma face sa cred ca e unicat statia asta :)deci exista hakko (neoriginal), quick, aoyue, atten, gordak si inca cateva mai putin mediatizate.care dintre acestea au letconurile compatibile 100% si care ce diferente au?din pacate nu toate au aceleasi versiuni. aoyue nu are seria 952 cum are gordak de exemplu. din ce poze am gasit pe net nu am gasit nici o alta statie a carei letcon sa aibe conectorul identic cu cel de la gordak. majoritatea sunt mama la statie pe cand gordak e tata la statie. ne puteti ajuta sa gasim ceva compatibil si mai ieftin decat statia?

Link spre comentariu
Vizitator sunflower

Salut prieteni.

"Ma bag" si eu in discutie, e primul meu post aici si sper sa fie unul util :)

Am cumparat de curand o statie Gordak 952, cu afisaj, noua, de pe un site de licitatii publice, cu 280 lei.

Citind acest forum, am aflat ca nu este una profesionala, dar la urma urmei, eu sunt doar un amator in electronica, deci cred ca e foarte buna pentru mine.

Persoana care mi-a vandut mie statia comercializeaza pe acelasi site, si varfuri pt. aceasta statie, la numai 10 lei, spun "numai" pt. a sublinia ideea ca pretul e rezonabil raportat la pretul statiei (citeam mai devreme cum cineva se temea ca va gasi varfuri la preturi comparabile cu cel al statiei).

Acelasi vanzator are si rezistenta pentru suflanta cu aer cald a statiei.

Link catre varf aici, si link catre rezistenta aici.

Singura problema a statiei pe care am cumparat-o este faptul ca unul dintre afisajele cu lcd are un contact imperfect, pentru ca unul dintre segmentele unei cifre nu se aprinde cateodata (se rezolva repede, printr-un bobarnac :dsgfds ).

PS: nu am nicio legatura cu vanzatorul produselor de mai sus.

Edit: observ in link-ul de mai sus, postat de srdjan, ca de fapt interesul este pentru tot letconul, nu doar pentru varf... asa ca imi cer scuze, greseala este a mea. S-ar putea ca acela care vinde si produsele de mai sus, sa aduca la comanda si letconul... vad ca aduce foarte multe statii Gordak si accesorii pentru acestea. Dar ce-i drept, nu vad niciun letcon intreg pentru aceste statii, printre licitatiile lui.

Apropo, srdjan, omul e foarte aproape de tine, e din Oradea.

In situatia in care problema nu are rezolvare aici aproape, si faceti un group buy, parca m-as inscrie si eu pentru un letcon...

Link spre comentariu

stiu, statia am luat-o tot de la el (tehnoelectronic) e site-ul lor. eu am luat-o acum un an la 175 ron. letcon am gasit cu ajutorul lui stefan_ro cu 35 ron la virtual-electronic. am comandat deja si astept sa-mi ajunga. elemente de incalzire de rezerva pentru suflanta am luat odata cu statia. elemente de incalzire pentru letcon se gasesc in mai multe locuri. eu trebuie sa schimb letconul pentru ca a sarit pisca de pe teracota pe el si l-a indoit :)probleme cu statia am avut si eu (suflanta incalzea numai pe baza de pumni). am desfacut-o si am descoperit o mufa neinclichetata corespunzator. de atunci is foarte multumit de ea.

Link spre comentariu
Vizitator sunflower

Aoleu, sper ca nu era letconul incins.As desface-o si eu (statia)... probabil are o lipitura care nu e facuta cum trebuie, dar nu e chiar atat de deranjant faptul ca o cifra nu se vede cum trebuie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări