allexx1968 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Buna Am urmatoarea problema. Am 3 trasee intrerupte pe aceasta folie. Cum as putea sa o repar.Ceva folii ci trasee argintate am mai reparat,efectiv am lipit sarma de Cu cu letconul.0,05 ca nu aveam mai subtire.Aceasta este cu trasee de carbon,extrem de sensibile. M-am mai gandit sa le lipesc cu adeziv electroconductor. Orice idee e binevenita. Multumesc Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
daniel_88 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Cred ca adezivul e unica solutie la problema ta. Din ce inteleg e vorba despre un cablaj flexibil. Iti recomand sa cauti un adeziv de calitate, unele adauga rezistenta, si eventual 50 de ceva inainte ca sa nu iti tremure mana . Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Se poate incerca cu solutie de argint utilizata la reparatia rezistentelor intrerupte ale dezaburitorului lunetelor auto. Vine intr-o sticluta ca cea de lac de unghii impreuna cu pensula de aplicare. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Eu am remediat astfel de trasee (în lipsa altor soluții speciale) prin suprapunerea peste traseul întrerupt a unei benzi de staniol și imobilizarea cu bandă adezivă.....având în vedere și ce rezistență proprie au acele trasee, soluția aleasă funcționează de ceva timp fără probleme. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 17, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Buna Multumesc pentru raspunsuri.Voi cauta pentru inceput un adeziv. Doua din trasee sunt foarte apropiate si nu cred sa le pot separa daca voi folosi solutia de argint. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Stiu ca lincuri spre magazine sunt interzise dar totus eu pun unu care l-am folosit la un Dvd player . http://www.adelaida.ro/creion-reparare-trasee-ch-cw2000.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum