devdas_india Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Salut. Am un casetofon jvc kd-x250bt. Casetofonul are finalul ars in rest functioneaza. Problema e ca nu gasesc aceast final. Finalul e jvc 8031 si arata ca un tda 7294. Astept un rezultat daca se poate sau o solutie, sau daca se ofera sa-l repare cineva contra cost. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 majoritatea playerelor auto au la baza un integrat ca asta (tda7560) http://1.bp.blogspot.com/-lJVCrWND6Qo/UDI4sq01rDI/AAAAAAAAAXI/NKL-_SeJ-3Q/s1600/home+theater+ic+tda+7560.png incearca sa vezi traseele circuitului imprimat unde duc si poate e compatibil cu tda-ul din poza Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 maine ma uit Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Finalul e jvc 8031 si arata ca un tda 7294. cineva nu este atent la tabla . tda7294 are 15 pini , iar tda7560 are 25 de pini ... in concluzie , nu seamana intre ele niciodata never-ever...nici la forma , nici la continut . primul pas pe care trebuie sa-l faca initiatorul topicului este sa numere pinii integratului final de aaf din aparat . ps ... vrem sa facem depanare , insa nu sintem in stare nici macar sa citim naibii corect ce scrie pe piese . componenta corecta se numeste JCV8031 si se pare ca are 27 de pini in total . Editat Ianuarie 19, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Tda 7560 se gaseste sub forma de chit montat .(55lei +transport) Asa am cumparat si eu, si l-am recuperat pentru cineva, tot intrun casetofon AUTO. Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 cineva nu este atent la tabla . tda7294 are 15 pini , iar tda7560 are 25 de pini ... in concluzie , nu seamana intre ele niciodata never-ever...nici la forma , nici la continut . primul pas pe care trebuie sa-l faca initiatorul topicului este sa numere pinii integratului final de aaf din aparat . ps ... vrem sa facem depanare , insa nu sintem in stare nici macar sa citim naibii corect ce scrie pe piese . componenta corecta se numeste JCV8031 si se pare ca are 27 de pini in total . Ai dreptate are 27 de pini. Cum rezolv problema? De unde iau integratul sau o solutie daca este? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 seria jcv803x are , la ora cind vorbim noi , doar 4 membri constituenti , anume x = de la 1 pina la 4 . pentru cei cu buzunarele mai pline , se poate face rost de absolut oricare dintre ele . pentru ceilalti , e un pic de sapat pentru a se descoperi un echivalent corect , care , bineinteles ca e din seria tda7xxx , e fabricat de st si are 27 de pini in total . Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 M-am razgandit, nu-l mai repar, e prea costisitor. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 (editat) Daca ajuta pe cineva: Pentru KD-R451 eroarea : "CHECK WIRING, CHK WIRING" Eu am dat jos finalul audio jvc 8031 (plin de cafea) si eroarea persista.Am gasit pe google rezolvarea. Odata resetat,functioneaza si fara finalul audio,deci nu e implementat nimic in plus.Eu am pus finalul lui inapoi si functioneaza cum trebuie.Dar functioneaza si cu altul adaptat. Nu exista pasta/pad intre integrat si radiator! http://www.fixya.com/support/t14537706-jvc_kd_r426_keeps_saying_warning_check 1.Disconnect power supply2.Press [MENU] and [uP arrow] buttons and keep holding.3. While holding the buttons [MENU] / [uP arrow], connect the power plug againA. The display will show "DC ERR"*** if it still shows "Chk wiring ..." repeat the steps above until you get "DC ERR."4. Press [uP arrow]; the display shows "DC1 ERR"a. Press and hold [uP arrow] and it will show "DC1 OK"5. Press [Down arrow], the screen will show "DC2"a. Press and hold [DOWN arrow] and the display will show "DC2 0"6. Disconnect the power from the back of the unit.7. Remove the Face Unit.8. Reconnect the power from the back.9. Use a sharp object and press the [RESET] hole for 3 seconds and release.10. Reinstall the face unit and turn on the power. Editat Februarie 7, 2018 de Den Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum