Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YDD 200 LPP forjat

Extrem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

4

• adi_0106

3

• radue

2

• Solim

1

Top autori în acest subiect

acolo sunt 75 W rms. sau cum ???? cam mare plictiseala pe tine !

Daca vrei fac la mine acasa pe acelasi dif cu 200 de w rms...dar atunci il distrug....Si da, in filmulet sunt 70 w rms...

una e sa il torturezi 30min si alta e sa il torturezi sistematic mai multa vreme.

Pai daca o luam teoretic...acest dif are 30-40 w rms da? si i-am bagat in jur de dublu si...nu s-a ars...Pai daca i-au un jbl,pionner,gz,etc etc..... si pe dif scrie sa zicem 300 w rms....eu daca ii bag 600 il omor...crapa tot in el ! deci ?
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator body_soull

sal.deci eu am citit mai multe pareri despre difu ydd 200 lpp..acum am vazut ca ziceti ca nu prea are bass dar de ydd 250 lpp ce ziceti??la asta specifica ca e de joase...e mai bun 250 decat 200????diseara ma duc la shopping de difuri si vreau sa stiu daca dau banii degeaba.de specificat nu vreau sa sparg geamurile da nici sa horjaie difu cand dau mai tare sau cand ascult o mel cu un bass mai profund.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Puterea este destul de variabila.Una e sa dai dublu puterii RMS timp de 1-2 piese ( maxim 7-8 minute ) si alta e sa-i dai puterea aia timp de 2 ore, nu mai zic de 10 ore.Am bagat aceste cifre pentru ca in domeniul pro cam asa se ia, 2 ore si 10 ore; prima este short term RMS si a 2-a e long term RMS. In general puterea de la 10 ore era in cel mai fericit caz jumate din puterea de la 2 ore; cateodata ajunge si la un sfert din motive de inteles.Oare timp de 2 ore face fata la 50 W RMS ? :nas:

Link spre comentariu

eu am o statie cu 7294 pe canal..si 2 boxe bass-reflex cu acest difuzor de 23 lei...incinta facuta dupa proiect..si rezista foarte bine...si ascult cateodata si 2-3 ore la volum ridicat...volum ridicat insemnand pana atunci cand incep distorsiunile ca am si preamplificator pe statie. eu sunt multumit de difuzor si reda basul foarte bine pentru un apartament.pt 23 lei e un difuzor chiar foarte bunsi o poza cu boxele ca sa ma laud

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Eu am de vreo 4-5 ani doua boxe cu difuri de astea si au rezistat mai mult de 10 ore pe un amplif de 2x60w home made la maxim,pe la chefuri,chiar si cu distorsiuni..Eu cred ca rezista la 50w pe 10 ore.,dar depinde si de cat adeziv a pus chinezul pe bobina,si poate nu a pus la toate la fel.Nu prea are bas si nu urca bine peste 2khz,dar la 23 de lei isi merita banii.

Link spre comentariu

si io am avut doua boxe cu cate 2 difuri pe cutie, timp de vreo 3 ani, si pot sa zic ca nu am avut probleme si io de cate ori ascultam, mai tot timpu le dadeam cat mergeau de tare, io iar am fost multumit de difurile astea, dar imi iau iara dinastea :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

salutare baietimare grija sa nu vada userul CBI ,ce incinte avetio sa l supere rau de totel are cele mai bune incinte!!cum ai difuzor de 23lei??urmariti posturile atotstiutorului CBI :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări