Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YDD 200 LPP forjat

Extrem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

4

• adi_0106

3

• radue

2

• Solim

1

Top autori în acest subiect

mda ...... Extrem multe stracaciuni mai faci de plictiseala :smt003

hai sa fim seriosi .... ca daca era intreg ... mai rezista o vreme ...

si sa nu uitam ca un dif d`ala costa 23 RON .... nu poti sa ii ceri sa redea perfect sinusoidale de 25 hz, sau ce i-ai bagat tu la urma

sa vezi cum face GTO1502 al meu pe sinusoidale de 25 hz :naughty: se plimba ca pe bulevard - direct la banana il doare

Link spre comentariu

Orice difuzor ( cat de chinezarie o fi ) poate sa redea orice frecventa ! Problmea se pune ce atenuare are la frecventa respectiva si cat de mult rezista ca sa poate fi folosit la aceea frecventa.

Link spre comentariu

Adi sincer ...:)) eu nu compar bazar de toata jena cu GTO1502 =)) atsa nu e in stare sa redea nici 45 de Hz imi vi u aici q 25 sinusoidale ??=))

pai ..... sa nu uitam de preturile celor 2 "jucarii"
Link spre comentariu

Eu nu inteleg de ce majoritatea difuzoarelor se strica din cauza bobinei la puteri cu mult peste ele....cand acest difuzor cat de ,,chinez'' o fi ati vazut si voi ce frumos rezista...si l-am tinut asa vreo juma de ora .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări