Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena terestra

electron49

Postări Recomandate

Din decembrie 2015 nu se mai prinde pe antena terestra decat tvr1 cu imagine clara dar fara sunet.Am pe masa 3 tv daewo sasiu cp330,amstrad cu casiu 11ak30 si philips.Toate trei au norma de sunet BG DK  dar nu reusesc setarea sunetului.am incercat si din optiuni si nimic.Oare trebuie sa le montez convertor de ton?multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electron49

4

• Florinel TV

4

• iuliantv

3

• IONPREDUT

1

Top autori în acest subiect

sasiu 11ak30 schimba cele 2 filtre (fus) cale comuna sau posibil sa aiba numai 1

la un batrinel la un philips avea jungla TDA8362 si iam montat convertor pentru tvr1 terestru eu stiu ca sasiul 11ak30 ar trebui sa aiba sunet schimba ce am zis mai sus si daca nu merge atunci schimba dumpul

Link spre comentariu

Apropo,ce programe TV se pot receptiona cu antena...terestra? Eu am cablu,dar as dori sa stiu cam ce programe sunt..."free",si mai ales cu ce fel de antena pot sa le..."prinde"(merita construita sau cumparata?) Aceasta solutie va fi in caz ca nu mai functioneaza cablul? Am patit treaba asta de cateva ori,exact cand vizionam un documentar interesant! Deci,soluti voastra este...??? :nerv  :nas:

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Apropo,ce programe TV se pot receptiona cu antena...terestra? Eu am cablu,dar as dori sa stiu cam ce programe sunt..."free",si mai ales cu ce fel de antena pot sa le..."prinde"(merita construita sau cumparata?) Aceasta solutie va fi in caz ca CEDEAZA

Doar TVR1  :rade:

Link spre comentariu

ciudat din 3 tv-uri bistandard sa nu mearga nici unul,sa inteleg ca ati intrat in menu si ati setat dk(cel putin asa e in zona bacaului dk=6,5) un filtru bistandar gen 2950 2960 etc cam tot ce incepe cu 29xx, 

nici in 6.0 mhz nu merge ?

dv credeti ca are rost ca tvr 1 analog cand mai are viata panala sfarsitul anului ,sau gandit ei sa schimbe atatea ,,jucarii,, si sa treaca pe 6.0mhz norma uk?

Link spre comentariu

Cred că e o problemă temporară ...şi e din cauza transmisiei(retrasmisiei locale)...şasiul 11ak 30 are ambele norme de sunet BG&DK!

Sau, cine ştie? ...s-a făcut un defect deliberat...pentru a împinge şi pe ultimii care mai recepţionează prin antenă, emisiuni tv...să se aboneze la cablu!Iar ei (cei de la tvr) să-şi închidă liniştiţi emisiunea(analog terestră) sub motivul că ”nu mai sunt clienţi”!Probabil că transmisia terestră a devenit nerentabilă...şi poate incomodă ...unora!

Editat de elmar
Link spre comentariu

si la mine mai au uni batrini antene terestre si merge sunetul perfect la un 11ak30 am gasit filtru fusul dus si nu avea sunet pe tvr1 imaginea era ok de asta iam zis sa schimbe fusu sau amindoua daca este stereo

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări