Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hannspree t191h

Vizitator dragnutamarius

Postări Recomandate

Vizitator dragnutamarius

buna ziua am un tv hannspree t191h cumparat din cehia si nu imi gaseste nici un post tv absolut nimic , care sa fie problema?

buna ziua am un tv hannspree t191h cumparat din cehia si nu imi gaseste nici un post tv absolut nimic , care sa fie problema?

chiar nu are nimeni nici-o idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

• tehtronics

1

• Gherasim30

1

• Savu Vio

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dragnutamarius

am sunat la service si spune ca nu trebuie tras in banda sau mai stiu eu ce si ca ar trebui sa mearga si sa gaseasca posturi,faza e ca acolo mergea si nu aveam probleme

dute cu el la service prima regula se spune modelu de tv se spune sasiul si asa vei fi ajutat 

am sunat la service si spune ca nu trebuie tras in banda sau mai stiu eu ce si ca ar trebui sa mearga si sa gaseasca posturi,faza e ca acolo mergea si nu aveam probleme

Link spre comentariu

pai da posibil ca trebuie tras si in banda dar eu nu am zis sa mergi la service sal tragi in banda sa remedieze defectu acolo numai un electronist stie ce sai faca posibil selectoru defect sau cine stie de tras in banda este numai sunetu daca nu are sunet pe citeva programe sau deloc

Link spre comentariu

Intreb si eu: ai intrat in MENIU si ai dat cautare posturi? Ai selectat corect sursa de semnal?

Poate nu e defect, ci doar trebuie rememorate posturile...

Link spre comentariu
Vizitator dragnutamarius

Intreb si eu: ai intrat in MENIU si ai dat cautare posturi? Ai selectat corect sursa de semnal?

Poate nu e defect, ci doar trebuie rememorate posturile...

in meniu iti cere sa selectezi tara dar romania nu are(acolo mergea pe anglia mai are spania,italia,germania,rusia,polonia,turcia si rusia)ii fac tate setarile ii dau sa caute si cauta dar nimic.le.am luat pe toate la rand si absolut nimic

Editat de dragnutamarius
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări