Vizitator dragnutamarius Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 buna ziua am un tv hannspree t191h cumparat din cehia si nu imi gaseste nici un post tv absolut nimic , care sa fie problema? buna ziua am un tv hannspree t191h cumparat din cehia si nu imi gaseste nici un post tv absolut nimic , care sa fie problema? chiar nu are nimeni nici-o idee? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 dute cu el la service prima regula se spune modelu de tv se spune sasiul si asa vei fi ajutat Link spre comentariu
Vizitator dragnutamarius Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 am sunat la service si spune ca nu trebuie tras in banda sau mai stiu eu ce si ca ar trebui sa mearga si sa gaseasca posturi,faza e ca acolo mergea si nu aveam probleme dute cu el la service prima regula se spune modelu de tv se spune sasiul si asa vei fi ajutat am sunat la service si spune ca nu trebuie tras in banda sau mai stiu eu ce si ca ar trebui sa mearga si sa gaseasca posturi,faza e ca acolo mergea si nu aveam probleme Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 pai da posibil ca trebuie tras si in banda dar eu nu am zis sa mergi la service sal tragi in banda sa remedieze defectu acolo numai un electronist stie ce sai faca posibil selectoru defect sau cine stie de tras in banda este numai sunetu daca nu are sunet pe citeva programe sau deloc Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Intreb si eu: ai intrat in MENIU si ai dat cautare posturi? Ai selectat corect sursa de semnal? Poate nu e defect, ci doar trebuie rememorate posturile... Link spre comentariu
Vizitator dragnutamarius Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Intreb si eu: ai intrat in MENIU si ai dat cautare posturi? Ai selectat corect sursa de semnal? Poate nu e defect, ci doar trebuie rememorate posturile... in meniu iti cere sa selectezi tara dar romania nu are(acolo mergea pe anglia mai are spania,italia,germania,rusia,polonia,turcia si rusia)ii fac tate setarile ii dau sa caute si cauta dar nimic.le.am luat pe toate la rand si absolut nimic Editat Ianuarie 17, 2016 de dragnutamarius Link spre comentariu
Gherasim30 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 tv/menu/adjust tv settings/ tuner mode...sa fie cable .Country sa fie Germany.incearca asa Link spre comentariu
Savu Vio Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Poate cauti pe digital si cablu este analog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum