Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce putere scot din acest traf

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Urmeaza sa iau acest traf toroidal

Cine mi-l da a spus ca primaru este bobinat la 235 V,SI are o iesire in secundar de 12 v,eu vreau sa fac alta iesire

Din dimensiunile lui  ce putere as putea scoate? maxima,din ce mai stiu eu puterea o reprezinta si diam sarmei 

Dar din diemensiuni si cu sarma cat mai groasa ce putere as putea debita

post-246101-0-04986100-1452981676_thumb.jpg

post-246101-0-60034400-1452981676_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

19

• JBC

11

• Kreator

7

• MifTy

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Primarul nu este cu fire insumand 2mm. De ce nu masori?

Daca l-as avea la mine  l-as  masura,dar inca nu l-am luat ... de aia am intrebat pe forum sa stiu daca este bun pentru un 300 w,atata mi-ar trebui mie,dar si respectivu stie cat stiu eu despre trafuri :))

Link spre comentariu

oricât o fi de ieftin, e scump dacă nu iei ceva util! :)

dacă ţii neapărat să cumperi un toroidal de 300W, caută pe gogu "petra iaşi", şi comandă la ei unul cum îţi pofteşte inima, bani să ai.

cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată.

fă-ţi mâna cu câteva trafuri "normale", pe tole, ca să-ţi faci idee la ce te înhami, şi apoi încearcă să bobinezi un traf toroidal de putere mică.

aşa o să-ţi dai seama cât de naşpa e treaba la care vrei să te bagi acuma...

Link spre comentariu

oricât o fi de ieftin, e scump dacă nu iei ceva util! :)

dacă ţii neapărat să cumperi un toroidal de 300W, caută pe gogu "petra iaşi", şi comandă la ei unul cum îţi pofteşte inima, bani să ai.

cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată.

fă-ţi mâna cu câteva trafuri "normale", pe tole, ca să-ţi faci idee la ce te înhami, şi apoi încearcă să bobinezi un traf toroidal de putere mică.

aşa o să-ţi dai seama cât de naşpa e treaba la care vrei să te bagi acuma...

"cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată." Daca tot o sa fac asa, atunci nu o sa mai fac niciodata nimic  :tryre  :rade: 

Puterea maxima pe care o poate debita un transformator e independenta de tensiunea din secundar.

Deci sa imi iau gandul de la cei 300 de watt? mai bine zis

Link spre comentariu

deocamdată rebobinatul unui transformator toroidal e o pălărie prea mare pentru tine, asta-i ideea!

un transformator pe tole e mai uşor de bobinat, şi o să-ţi faci idee pe pielea ta cam ce te aşteaptă dacă o să rebobinezi un toroidal... care o să te facă să-ţi doreşti să fii "omul caracatiţă", pentru că sigur o să mai ai nevoie de încă 2-3 mâini! :rade:@kreator, ia mai zi odată treaba asta! :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări