Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Urmeaza sa iau acest traf toroidal Cine mi-l da a spus ca primaru este bobinat la 235 V,SI are o iesire in secundar de 12 v,eu vreau sa fac alta iesire Din dimensiunile lui ce putere as putea scoate? maxima,din ce mai stiu eu puterea o reprezinta si diam sarmei Dar din diemensiuni si cu sarma cat mai groasa ce putere as putea debita Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Depinde de sectiunea firului din primar, caci inteleg ca va fi rebobinat numai secundarul. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Depinde de sectiunea firului din primar, caci inteleg ca va fi rebobinat numai secundarul. Respectivu mi-a zis ca este dubu sarma,si ar veni undeva la 2 mm ... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Primarul nu este cu fire insumand 2mm. De ce nu masori? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Primarul nu este cu fire insumand 2mm. De ce nu masori? Daca l-as avea la mine l-as masura,dar inca nu l-am luat ... de aia am intrebat pe forum sa stiu daca este bun pentru un 300 w,atata mi-ar trebui mie,dar si respectivu stie cat stiu eu despre trafuri ) Link spre comentariu
digix Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Cam greu cu rebobinatul la toroidale, fie si numai secundarul, mai bine cauti exact ce iti trebuie e plin netul de oferte. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Cam greu cu rebobinatul la toroidale, fie si numai secundarul, mai bine cauti exact ce iti trebuie e plin netul de oferte. Da stiu asta,dar il iau foarte ieftin . Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Traful ala are 8cm in diametru, cu bobinaj. Ochiometric, undeva pe la 60-70W. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 oricât o fi de ieftin, e scump dacă nu iei ceva util! dacă ţii neapărat să cumperi un toroidal de 300W, caută pe gogu "petra iaşi", şi comandă la ei unul cum îţi pofteşte inima, bani să ai. cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată. fă-ţi mâna cu câteva trafuri "normale", pe tole, ca să-ţi faci idee la ce te înhami, şi apoi încearcă să bobinezi un traf toroidal de putere mică. aşa o să-ţi dai seama cât de naşpa e treaba la care vrei să te bagi acuma... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Traful ala are 8cm in diametru, cu bobinaj. Ochiometric, undeva pe la 60-70W. 60-70w,te referi la sectiunea de 12 v ce este facuta deja? Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Puterea maxima pe care o poate debita un transformator e independenta de tensiunea din secundar. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 oricât o fi de ieftin, e scump dacă nu iei ceva util! dacă ţii neapărat să cumperi un toroidal de 300W, caută pe gogu "petra iaşi", şi comandă la ei unul cum îţi pofteşte inima, bani să ai. cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată. fă-ţi mâna cu câteva trafuri "normale", pe tole, ca să-ţi faci idee la ce te înhami, şi apoi încearcă să bobinezi un traf toroidal de putere mică. aşa o să-ţi dai seama cât de naşpa e treaba la care vrei să te bagi acuma... "cât priveşte rebobinatul, scoate-ţi asta din cap, deocamdată." Daca tot o sa fac asa, atunci nu o sa mai fac niciodata nimic Puterea maxima pe care o poate debita un transformator e independenta de tensiunea din secundar. Deci sa imi iau gandul de la cei 300 de watt? mai bine zis Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 deocamdată rebobinatul unui transformator toroidal e o pălărie prea mare pentru tine, asta-i ideea! un transformator pe tole e mai uşor de bobinat, şi o să-ţi faci idee pe pielea ta cam ce te aşteaptă dacă o să rebobinezi un toroidal... care o să te facă să-ţi doreşti să fii "omul caracatiţă", pentru că sigur o să mai ai nevoie de încă 2-3 mâini! @kreator, ia mai zi odată treaba asta! Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 @MifTy Care treaba? Nu inteleg.... Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Puterea maxima pe care o poate debita un transformator e independenta de tensiunea din secundar. asta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum