Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

router ADSL - probleme la reconectare in jocuri

aTaelectronics

Postări Recomandate

Pana la urma m-am decis si am luat un router adsl de la pronets ART25GSU in locul modemului ala nenorocit de speedy touch. Problema e ca tot am deconectari, dar linie e de vina (insa macar nu se blocheaza..), dar daca joc online in joc nu se mai reconecteaza, si cu modemul usb se reconecta. Se poate jongla ceva undeva in router? ca daca nu, atunci n-am facut mare lucru.. si ma spanzur ca deja m-am saturat timp de 1 an sa ma chinui non stop cu porcii astia de la romtelemuie ca degeaba reclam sa refaca linia aia innadita ca de pescari care se tot intrerupe din 10 in 10 minuteHeelp, fiindca deconectarile repetate si timeouturile in timpul jocurilor online mi-a distrus 2 mausi (coliziune frontala cu peretele la viteza mare...) si cam 50-60 la suta din neuronii mei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aTaelectronics

3

• ph3e4r

2

Top autori în acest subiect

Chiar habar n-are nimeni ce trebuie setat la router? am forwardat porturile necesare, am pus ip static si tot nimic, merge 10 maxim 15 minute si intrerupe

Link spre comentariu

Iti zice vreo eroare care ar putea genera deconectarea posibil sa fie ceva pe calcu tau care sa intrerupa conexiunea sau pur si simplu cablu tras aiurea si atunci suni la romtelecom.

Link spre comentariu

Deci e o chestiune de linie care e cam defetuoasa si pe romtelecom ii doare in co**e sa refaca o linie de 1.5 kilometri, dar asta nu conteaza, oricum am invatat sa traiesc impreuna cu aceste intreruperi, chestiunea mea e, cum trebie setat routerul ca jocul sa se reconecteze, sau orce alt software care foloseste conexiunea, ca de exemplu bitcomet se reconecteaza, dar daca ascult radio online aia deja nu se conecteaza inapoi

Link spre comentariu

Connect to Internet automatically(Default) Working:Autodial and connect after boot-strap. Situation:It's fit for the web mode by fixed monthly rent and no limiting time;It's fit for the situation which may offer Virtual Server/PPTP Server. Asta am eu dar nu sunt pe romtelecom dar folosesc pppoe. vezi daca ai asa ceva pe routerul tau. Daca folosesti dhcp vezi ca trebuie sa fie ceva similar pe router.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări