Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor LCD Philips

cristi_74

Postări Recomandate

Mai baieti,azi am fost la un prieten cu multi copii, sa le instalez ceva joace ca le-a luat un PC de ocazie.Ala vechiu RIP (5 copii).Cand ajung la ei si ma uit la monitor vad ca este pus pe o rezolutie mai mica decat cea nativa 1440x900 ,era 1024 x768 si se vedea naspa.Dau din setari windows la rezolutia nativa dar nu salvez (norocu' meu ca as fi avut de munca dupa),aia mici "mama ca fain se vede" si dupa vreo 5 secunde se inchide si se deschide monitorul,si tot asa tot mai des pana ce a revenit la 1024x768.Nu intra in stand by,doar se inchide imaginea(se face negru displayul)=>revine imaginea=>negru=>imagine ,si asta doar pe rezolutia nativa.Cand e rece apare pe display  ceva ca un brum,asta la rezolutie mica;la nativa ecranul e curat dar nu rezista,sta asa vreo 5 secunde si dupa aia incepe balciul.Am pus joacele (Hercules si Claw pt aia mici),NFS MW si Far Cry pt ala mai mare si dalea cu bile(gen zuma) pt fete,am lasat monitorul la 1024x768 functionand cu plozii la butoane.Care ar fi defectul/problema cu monitorul asta,ca daca ar merge rapid depanarea(schimbat ceva conzi) li l-as repara gratis (ma multumesc doar cu zambetul alora mici),ca de luat acasa la mine nici nu se pune problema - ia foc casa daca raman fara Hercules. Monitorul este de wide 19inch Philips (nu stiu modelul,nu m-am uitat :nerv  )

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_74

2

• marius75

1

Top autori în acest subiect

Sa nu fie din placa video. Am patit si eu ceva de genu'... dar monitorul era bun, ca pe alt pc merge perfect, iar pe un pc mai vechi (Pentium 4) se oprea si cerea schimbata rezolutia si refresh rate. Trebuie probat monitorul pe un alt calculator....si vazut si refresh rate sa fie suportata de monitorul nou (60-75 pentru LCD)

Editat de marius75
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări