legionaru Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Asa cum am specificat in titlu, sunetul redat pe ambele canale este distorsionat si infundat, fara acuratete Tensiunile de alimentare corespund schemei(exista la documentatie un topic deschis de mine) Am incercat alimentarea cu 10v din sursa externa, dar nu este nicio modificare circuitele de tip 4558 sunt ok, nu stiu de unde provine defectul, aparatul arata impecabil ce sfaturi i-mi dati? Link spre comentariu
clauelf Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Capul de redare este in regula? Niste poze ar fi binevenite. Link spre comentariu
legionaru Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 cap de redare impecabil, de ferita, iar la inregistrare..., imprima corect!!! Link spre comentariu
clauelf Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Pe placa amplificatorului de redare trebuie sa existe un switch de tip glisant (ptr PB-REC) -din ce vad in schema . Acolo cred ca este problema (contactele argintate din interior oxideaza in timp), ar trebui desfacut si curatat. Cu un osciloscop se poate depista rapid cauza, urmarind calea de semnal. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Cateva picaturi de motorina in comutatorul Rec/Play,concomitent cu manevrarea energica a acestuia,si aparatul va functiona ca nou!Satisfactie garantata! Link spre comentariu
quasimodo Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 azimuth-ul a fost reglat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum