Vizitator Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Salut, Cum pot modifica acest emitaror incat sa nu deschid semnalul prin microfon... vreau sa montez in locul microfonului o mufa jack,pe care o voi conecta la telefon... Schema : Astept niste lamuriri... Multumesc! Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) Cum pot modifica acest emitaror incat sa nu deschid semnalul prin microfon... Cum vine asta ? Pt mufa jack, dai semnal pe condensatorul de 100nF din colectorul primului tranzistor Editat Ianuarie 16, 2016 de Rx-Tx Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Elimina rezistenta de 39k si microfonul si aplici semnalul prin condensatorul de 22 nF care este legat in baza primului tranzistor. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Cred ca ar fi util si un potentiometru la intrare, sa nu-l supramodulezi. Cred ca un 10K ar fi sufficient. Legi cursorul la condensatorul de 22n, un capat al rezistentei la masa. Rezistenta de 39K dispare, dupa cum au zis si colegii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) Cel mai simplu, pui in locul microfonului un rezistor de 2,2Kohmi/0,25W in parale pe rezistor(respectand masa, cu firul cald sus) dai cu semnal din telefon. Emitatorul e o gluma proasta, din punct e vedere al schemei si al tipului de tranzistori. Editat Ianuarie 17, 2016 de Spitfire Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Acest montaj (sau ansamblu) poate fi folosit sa trimiti un apel sau un semnal pentru ..(nu mai doresc sa scriu mai departe!) a nu fi identificat (citeste "prins") Eu zic sa avem mai multa grija cui oferim ajutorul. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Atentie dusmanul asculta! Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Da, am facut armata la radiolocatie si aveam si acele statii rusesti (R si nu mai tin minte!). Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 104 si 105 erau cele mai raspandite ... 104 iti rupea carca ... 105 era mai " omeneasca " ... deh , ultrascurte ... Link spre comentariu
Relav Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 "Acest montaj (sau ansamblu) poate fi folosit sa trimiti un apel sau un semnal pentru ..(nu mai doresc sa scriu mai departe!) a nu fi identificat (citeste "prins") Eu zic sa avem mai multa grija cui oferim ajutorul." gica70 Hai sa nu fim mai catolici decat Papa. Acest microemitator nu scoate mai mult de 10 miliwati. nu are o bataie mai mare de cateva zeci de metri. Sigur nu incalci legea. Am facut asemenea microemitator prin 1977 ( cand securitatea suprveghea "tot ce misca") si n-am avut probleme. Tu ce crezi ca un modulator FM de masina nu are si el putere tot cam pe acolo? Si-l gasesti in toate magazinele. Sa nu exageram ...... Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Imi pare rau, n-ai inteles despre ce-i vorba si e foarte bine! Link spre comentariu
ndor Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Atentie dusmanul asculta! Foarte bine . Sa asculte. Daca nu ar asculta nu ar mai avea nici un farmec ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Trebuie sa apara si colegul care ne va spune cum vin mascatii sa-i sparga usa! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Postarea merita un LIKE . Si , as completa ... Vinovatul va fi dus la bulau , unde va trebui sa fie atent cand sau daca scapa sapunul la baie ... Citat aproximativ , din memorie . Domnul Flor nu stiu daca mai este activ ... era un laitmotiv postarea de acest gen . Eu am incercat sa explic ca e o contraventie la legile ce gestioneaza telecomunicatiile ... se sanctioneaza cu amenda ... dar , nu si nu ! Parea ca exista o fascinatie fata de scena care urma sa se deruleze ... pe care n - am inteles - o . Sa fi fost ceva cu " sapunul " ? In fine ... Editat Ianuarie 18, 2016 de gauss Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Eu ma gandeam la cu totul altceva. Chiar daca cele 2 telefoane (cu cartele preplatite!) sunt urmarite se poate da o comanda (oricare ar fi ea) printr-un mobil prin acel Tx (desigur in raza emitatorului).Ca sa fiu mai clar, asta ar fi scenariul: emitator, cuplul receptor-mobil1, cuplul mobil2-element de executie. Deci i se da o mare sansa eventualului infractor sa aiba timp sa scape de emitator si sa dispara. Desigur mobil1 se va deschide tot cu emitatorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum