player4 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Imi poate recomanda cineva un adeziv bun pt. lipirea componentelor mari pe sticlotextolit? Componentele la care ma refer sunt rezistente ceramice montate vertical, condensatori mari etc. Este neaparatr necesar ca adezivut sa fie rezistent la temperaturi mari. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) http://www.hbz.ro/?oldal=2&kat=561&termek=27955 Mai sant si altele ... e suficienta o cautare cu Google . Rapid , mai exista niste tuburi pentru " uns " garnituri de etansare , pe la magazinele de instalatii ... culoare rosie . Sau neagra . ca si produsul din link . Alea negre merg si la cosuri de evacuare , pe un tub scria 600 grade ... Ambele au avantajul ca raman ( putin ) elastice . Apar dilatari inegale , si pot duce la desprinderi in cazul adezivilor " rigizi " . Editat Ianuarie 16, 2016 de gauss Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Eu am folosit cu succes "Silicon etansare garnituri rosu". Se gaseste la piese auto. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Eu am folosit cu succes "Silicon etansare garnituri rosu". Se gaseste la piese auto. Este foarte bun si la un pret mic. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 De preferat 2+2,rezista la temperaturi foarte mari,se foloseste si la tevaria de evacuare. Link spre comentariu
giongiu Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 http://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126751_big.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum