Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UD62A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabypyly

7

• Florinel TV

5

• nostrom

3

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Multumesc pentru raspunsuri. Este SMD dar se poate monta 1N4148 ca este loc. Numai bine.

Asadar sa inteleg ca daca este loc,putem monta orice,nu conteaza functia pe care o indeplineste !!??

Link spre comentariu

Asadar sa inteleg ca daca este loc,putem monta orice,nu conteaza functia pe care o indeplineste !!??

adica ce vrei sa spui ca iam dat o informatie gresita  :96  si sa stii ca eu iam dat exact ce dioda vine acolo marea majoritate de optocuploare se alimenteaza cu 1n4148 

daca ii ziceam sa puna 1n4007 atunci era o problema  :limb:

Link spre comentariu

Acum nu mai inteleg nimic.

Sa inteleg ca 1n4148 smd are alte caracteristici ca si 1n4148 cu terminale ?

Am pus 1n4148 cu terminale si functioneaza.

nu sint exact la fel difera doar capsula ca una este normala si ceilalta este smd doar atit nimic alceva si eu montam normala in loc de smd la tv-euri cind nu aveam pe stoc taiam pini cit sa ajunga sai lipesc tip smd si merge super bine intrun cuvint o faceam smd din normala salut si numai bine

Link spre comentariu

adica ce vrei sa spui ca iam dat o informatie gresita  :96  si sa stii ca eu iam dat exact ce dioda vine acolo marea majoritate de optocuploare se alimenteaza cu 1n4148 

daca ii ziceam sa puna 1n4007 atunci era o problema  :limb:

D-le Florin,m-am referit strict la text "Este SMD dar se poate monta 1N4148 ca este loc" Nu intamplator am mentionat in mesaj ca in cazul componentelor SMD trebuie precizata capsula, intrucat aceasta face diferenta. In alta ordine de idei nu va cunosc,nu pot  si nici nu am dreptul sa ma pronunt privitor la competenta dumneavoastra. Mai mult decat atat avem datoria si obligatia sa verificam informatiile primite. Revenind la componenta SMD marcata UD62 puteti observa studiind cataloagele ca poate indeplini multe functii 

Editat de nostrom
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări