nationalistu Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Rog daca are cineva schema la acest radio sa o posteze.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Daca ne spuneti ce defect are acest radio...poate va putem ajuta si fara schema.... Asteptam !!! Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 E cel postat la mine la vanzari...il voi retrage si voi purcede la restaurare.Pe UM functioneaza,pe UUS da sa se auda ceva fasait slab...si atit.Eu caut schenma in primul rand dupa ce rezolv cu defectul pe UUS sa-l modific banda. Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Sper sa fie cel din atasament . Este cu autotransformator , aveti grija , pericolde electrocutere . Succes Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Asa este e cu autotransformator,probabil ca o sa-i aduc modificari,o sa-i pun transformator,Multumesc pentru schema. Link spre comentariu
Vizitator neluelectro Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Multumesc ptr.schema R.R.ISTRIA,daca se putea scoate la imprimanta chiar era OK,ma interesa schimbatorul de game UM si US (legaturile la bobine si cond. de acord) neluelectro Link spre comentariu
Vizitator Mihai Marius Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Cine are să îmi de o poza din spate la radio Istria al meu nu face nimic indiferent ce unde aș da și nici selectorul de frecventa nu face nimic el nu este pe 9 v tensiunea de intrare Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Acum 17 minute, Mihai Marius a spus: Cine are să îmi de o poza din spate la radio Istria al meu nu face nimic indiferent ce unde aș da și nici selectorul de frecventa nu face nimic el nu este pe 9 v tensiunea de intrare Pai puneti dvs. niste poze sa vedem ce si cum !! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 (editat) La 25.02.2016 la 0:41, neluelectro a spus: Multumesc ptr.schema R.R.ISTRIA,daca se putea scoate la imprimanta chiar era OK,ma interesa schimbatorul de game UM si US (legaturile la bobine si cond. de acord) neluelectro Ba se poate . Dai clik stinga pe schema , dai iar stinga pe schema si se intra pe saitul unde a fost urcat si acolo clik dreapta si alegi -salveaza imaginea ca ...- Editat Decembrie 27, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum