Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Istria S661A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nationalistu

3

• dan-a2

1

• FLORIN IORDACHE

1

• vergil

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E cel postat la mine la vanzari...il voi retrage si voi purcede la restaurare.Pe UM functioneaza,pe UUS da sa se auda ceva fasait slab...si atit.Eu caut schenma in primul rand dupa ce rezolv cu defectul pe UUS sa-l modific banda.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator neluelectro

Multumesc ptr.schema  R.R.ISTRIA,daca se putea scoate la imprimanta chiar era OK,ma interesa schimbatorul de game UM si US (legaturile la bobine si cond. de acord)     neluelectro

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator Mihai Marius

Cine are să îmi de o poza din spate la radio Istria al meu nu face nimic indiferent ce unde aș da și nici selectorul de frecventa  nu face nimic el nu este pe 9 v tensiunea de intrare 

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Mihai Marius a spus:

Cine are să îmi de o poza din spate la radio Istria al meu nu face nimic indiferent ce unde aș da și nici selectorul de frecventa  nu face nimic el nu este pe 9 v tensiunea de intrare 

Pai puneti dvs. niste poze  sa vedem ce si cum !!

Link spre comentariu
La 25.02.2016 la 0:41, neluelectro a spus:

Multumesc ptr.schema  R.R.ISTRIA,daca se putea scoate la imprimanta chiar era OK,ma interesa schimbatorul de game UM si US (legaturile la bobine si cond. de acord)     neluelectro

Ba se poate . Dai clik stinga pe schema , dai iar stinga pe schema si se intra pe saitul unde a fost urcat si acolo clik dreapta si alegi -salveaza imaginea ca ...-

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări