Emil 1986 Postat Martie 15, 2016 Partajează Postat Martie 15, 2016 vad ca de ceva timp nu mai au nimic la vanzare! Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Martie 16, 2016 Autor Partajează Postat Martie 16, 2016 vad ca de ceva timp nu mai au nimic la vanzare! incearca la telefon cu Florin,nu stiu ce sa intamplat,eu am comandat prin telefon o sursa de putere si mi-a trimiso 0726273776. Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Salutare tuturor colegilor! In sfarsit problema rezolvata cu montajele si asta datorita lui MARIAN,am trimis jucariile la el si a rezolvat,tin sa-i multumesc foarte mult de ajutor,un mare caracter,pentru mine era destul de greu sa rezolv problema,o sa vina el cu mai multe detalii. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 ...un mare caracter... Ei as... Citeste blogul si te razgandesti, cica is infect, execrabil, individ, primitiv, etc. etc... Serios vorbind, Intr-adevar modulele au ajuns la mine la cererea mea, am solicitat si alimentarea-un monstru de traf de ceva mai mult de 17kg: Am solicitat sa mi se trimita tot pentru a fi sigur ca totul este in regula, si totodata sa pot efectua eu reglajele finale. Am lucrat azi toata ziua la ele. La ambele module reglajul curentului de mers in gol era dat la maxim, si asta fireste ca a defectat indata ambele module inca de la prima alimentare, totusi avariile au fost mai mici decat ma asteptam eu, ce se vede in poza asta a fost totul din ce a trebuit inlocuit: La un modul a fost un singur final ars si o siguranta, la celalalt am gasit 2 finali arsi pe ramura pozitiva, si toate cele 8 rezistente de 8 Ohm/2W de pe aceeasi ramura. Am pus de la mine 8x1R/3W in locul lor, iar finalii mi-au venit de la Densusan. Am fludorizat integral toate traseele de forta, pentru consolidarea lor si a lipiturilor, si pentru a preveni eventuala coroziune, si dece nu, parca si arata mai ok asa ( s-a dus probabil 100gr de fludor ). Am rigidizat electroliticii cu niste adeziv cald pentru ca se miscau ( unii cu trasee cu tot ), si am izolat cu acelasi adeziv si conexiunile la prefinali si superdiode pentru a preveni contacte accidentale ce ar putea avaria amplificatorul, apoi am curatat partea cu lipituri cu nitrodiluant si le-am pus la treaba. Avand in vedere prezenta generatoarelor de curent am ales sa testez fiecare modul intai pe o sursa de laborator a mea de +/35V cu un curent limitat, si initial fara finali pentru a fi sigur de functionalitatea montajului, apoi si cu finalii inclusi si vazand ca ambele reactioneaza ok, am verificat alimentarea sa fiu sigur ca este in regula si apoi am testat in cei cca +/-77V, am reglat si curentul de mers in gol la ambele, si... si cam asta e. Nu am boxe suficient de mari sa le testez la maxim de potential, insa asta nici nu-i treaba mea, jobul meu a fost sa le pun in functiune, si asta am facut. Saptamana aviatoare pun coletul la fan, ( de fapt sunt 3 colete ). PS: In caz ca se intreaba cineva, operatiunea asta a fost una 100% voluntara, adica manopera mea este gratis, Densusan va plati doar taxa de livrare la curier, mie nu-mi trebui nimic. Nu-i prima oara cand fac acest tip de voluntariat, si cu siguranta nici ultima, si eu am fost ajutat de altii, ajut si eu cat si unde pot. Toate cele bune. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 De ce nu ii notezi pe cablaj sensul de rotire la multi tura pt cresterea si scadera bias-ului?probabil nu a stiut si de aceia nu ia reusit! Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Este simplu, in sens orar creste curentul iar in sens anti-orar scade. Dar nu mai e nevoie, i l-am reglat eu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Nu se stie nici o data marian!poate i pica finali sii ii inlocuieste el! Link spre comentariu
DENSUSAN Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Sincer nu ma intereseaza parerea celorlalti despre tine,si da, manopera a fost facuta absolut gratis asta sa inteleaga toata lumea si cred ca sunt putini care faceau acest gest,inca o data tin sa-ti multumesc pentru asta. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Ai dreptate!nu multi fac asa ceva!Era unul (nu-i dau numele caci cei care au avud dea face cu el o sa il recunoasca)care vindea kit-uri cu mosfeti si bipolari,si daca il intrebai date despre kit-urile lui te facea prost si nu iti mai raspundea!si a mai dat si tepe la proiect comun,Si vad ca a disparut de pe forum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum