Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Buntz 1401 nu comuta pe +Psi-P din telecomanda

kog1

Postări Recomandate

Va rog daca are cineva o sugestie cu privire la acest defect. Programele se shimba de pe panoul frontal dar din telecomanda nu. Mentionez ca telecomanda este buna ,tv actioneaza la toate comenzile , mai putin +p si -p.  Sasiu China,procesor MT11105PC323AG,memorie 24c08c.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kog1

8

• tehtronics

4

• palcu ion

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

ciudat defect  :scarpin  telecomanda este originala? un dump ai incercat? si daca vrei dump pune exact procu ca mai sus ai spus versiunea de soft lipita pe proc

si pune o poza cu meniu si cu telecomanda

Link spre comentariu

Aceasta este telecomanda..

Mentionez ca la apasarea butoanelor +P si-P  pe ecranul tv se vede ca receptioneaza comanda, caci pleaca de pe programul respectiv ,dar pe ecran nu mai  apar  programele  .Din panoul frontal merge cum trebuie. E posibil sa fie procesorul  ?  Multumesc !

post-182240-0-31005600-1453138146_thumb.jpg

Editat de kog1
Link spre comentariu

Seamănă cu np51, încercați să puneți un alt dump,procesorul nu cred să fie afectat ,dacă era afectat nici din panou nu mai schița nimic! Vedeți ca am mai întâlnit tv-uri la care telecomanda nu era compatibila și vedea ori programele și nu vedea volumul sau invers!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări