Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips te1e aa

ciuca paul

Postări Recomandate

Va rog un ajutor ptr.intrarea in meniu service a acestui tv. Este echipat cu un chasis pr 92p ,proc.9351p/n2/2i1362 si trebuie sa-i reduc CL(protectia) si ma chinuiesc sa intru in meniu sevice ,dar nu reusesc. Nu am decat un made for you ,si un 3026 ,si incercand prin met. apasare simultana v- panou si tasta sub page prin cod 589 la programab. nu am reusit intrarea in meniu .Am vazut ca la cineva i-a reusit acest lucru dar mentiona ca modelul lui era "7000" la made for you ,aici nu stiu ce sa zic ca nu ma pricep asa bine la aceste telecom. ,dealtfel am incercat cu toate tastele posibile de pe universala dar nu vrea,Mai exista vre-o metoda de accesare sa pot modifica si eu parametrul acela?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

2

• palcu ion

1

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Apăsa butoanele numerice consecutiv 062596 și butonul i +
Pentru a muta în meniul de service folosesti butoanele cursor SUS / JOS.
Pentru a regla setările folosesti tastele săgeți stânga / dreapta.
În unele cazuri, poti comuta funcții în meniul de service folosind butoanele VOL +/- și P +/-.
Utilizand meniul sau i + se poate închide meniul curent ( trece la nivelul anterior).
Noile setări sunt salvate automat utilizand butonul STANDBY sau oprind alimentarea.
Editat de leoncris
Link spre comentariu

am tastat succesiv numerele indicate urmata de tasta i+ dar nu am nici o modificare in schimb apasand totusi pe cealalta tasta I am urmatoarele; 36079 icontv3,3

err 3  5  10  5  10    if 38,9      3  tasta de care mentionez eu functioneaza  ca displei asupra tv se iasa tot cu aceasta tasta  dar ; sagetile ,stanga ,dreapta nimic; cred ca aceasta este o eroare cumva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări