Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimetator simetric

Vizitator zighi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Poti scoate 2x24 dar vei avea o putere pe una din ramuri mult mai mica decat pe cealata.Cel putin eu nu am reusit sa obtin o putere egala pe ambele ramuri...Din cate stiu eu este foarte greu (imposibil) de alimentat un amplificator de putere cu alimentare diferentiala din asa ceva. Asta evident daca vrei sa-l folosesti la asa ceva... :smt017

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator seciudany

am o intrebare pt voioare merge un dublor de tensiune la un smps ...?bineinteles cu diode ultrarapide..am un sursa tare de 57Vcc la 17A dar ....singlesi ar fi tare daca merge..va rog sa-mi raspundeti

Link spre comentariu

Prin dublare vei obtine redresare monoalternanta cu un riplu mult mai mare chiar daca frecventa e ridicata. Totul e sa nu apara armonici. Curentul va fi la jumatate din ce ai acum. In principiu trebuie sa mearga ptr. ca se foloseste o astfel de redresare in multe surse in comutatie, vezi cele de TV, video, DVD de exemplu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări