Vizitator zighi Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 am un traf de 350w pe tor. in sec am 24 v cum scot din el 2 x 24? Link spre comentariu
zal Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 Doar daca faci o redresare cu dublare de tensiune. Insa tensiunea va fi putin mai mica de 24Vcc pe ramura. Daca nu stii cum am sa-ti desenez cind o-i avea timp. Link spre comentariu
Bala Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 Poti scoate 2x24 dar vei avea o putere pe una din ramuri mult mai mica decat pe cealata.Cel putin eu nu am reusit sa obtin o putere egala pe ambele ramuri...Din cate stiu eu este foarte greu (imposibil) de alimentat un amplificator de putere cu alimentare diferentiala din asa ceva. Asta evident daca vrei sa-l folosesti la asa ceva... :smt017 Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 Uite aici am facut eu pentru un amplif de 30W. Diferenta de tensiune intre ramuri e la mine de 0,1 V si se mentine Incearca http://www.elforum.info/download.php?id=8453 Link spre comentariu
zal Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 Uite o dublare simpla. Atentie: tensiunea dubla obtinuta va fi putin mai mica de 2x24V si va avea ceva brum. Link spre comentariu
Vizitator seciudany Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 am o intrebare pt voioare merge un dublor de tensiune la un smps ...?bineinteles cu diode ultrarapide..am un sursa tare de 57Vcc la 17A dar ....singlesi ar fi tare daca merge..va rog sa-mi raspundeti Link spre comentariu
zal Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Prin dublare vei obtine redresare monoalternanta cu un riplu mult mai mare chiar daca frecventa e ridicata. Totul e sa nu apara armonici. Curentul va fi la jumatate din ce ai acum. In principiu trebuie sa mearga ptr. ca se foloseste o astfel de redresare in multe surse in comutatie, vezi cele de TV, video, DVD de exemplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum