dan cod Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Am dat 250 de lei pe ea.Plus transport.Sunt multumit. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 27,21V scoate pe alternativ cele doua trafuri.Culmea exact la fel ambele fara diferente nici de 0,2V. Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Deci, 27.2Vef cu iesirea sursei in gol, pentru o tensiune de retea de 230Vef? Cat scade tensiunea la sarcina maxima? Link spre comentariu
vera Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Fiind constriuta pt. 220V, scotea 26V.Interesant ca cele 2 transformatoare scot exact ac. tensiune. Cred ca s-au facut masuratorile, fara a desface macar 1 fir (in ac. caz tensiunile se echilibreaza).Felicitari pt. achizitie. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Nu se echilibreaza cred in AC fiinda fiecare traf are puntea lui.Tensiunea masurata in gol,fara consum.In priza nu am masurat cat era atunci.Cat scade la sarcina maxima cu alta ocazie ,prima data sa am sarcina de 20V/20A.Acum nu am. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum