Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa 0-20V/20A

Postări Recomandate

Te rog, daca se poate, pune niste poze mari si clare cu fata, spatele, lateralele, cred ca este ceva vintage, sau poate ma insel.

Cu toata dragostea, daca dai o cautare dupa EA 3033, cum scrie pe filele acelea, Google nu-ti da niciun rezultat.

Practic, aparatul (sursa) nu exista, de aceea am solicitat poze mari si clare, sa vedem ceea ce Google nu vrea sa vedem.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

EA ELEKTRO-AUTOMATIK

Posted Image
take a screenshot

Este vorba de o firma mica, aproape necunoscuta, avand cca 250 de angajati, care nu a rezistat tentatiei de a externaliza productia in china.
Cred ca a depus eforturi deosebite in a se face cunoscuta, si-a personalizat atat voltmetrul cat si ampermetrul, nu stiu daca a reusit.
http://www.elektroautomatik.de/en/
Totusi, daca se comporta asa cum spune @dan cod, merita sa o ai.

Link spre comentariu

Cu masurarea tensiunii trafurilor e ma nasol ca trebuie desfacuta.Maine masor daca pleaca de la 0.Cu scurtul pot sa o tin oricat cred fiindca daca sesizeaza scurtul cade in zero tensiunea.Mai probez odata maine si asta.

Nu este nicio graba, faci masuratorile (important ar fi si tensiunile din secundarul trafurilor) cand vei avea timp disponibil.

Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări