Adamath_2006 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Am avut cablajele pentru proiectul asta cred de cam mult timp, ieri mi-am facut curaj si m am apucat de ele. Proiectul este unul simplu si poate fi gasit si aici : http://320volt.com/en/tda7294-komple-100w-amplifikator-vu-metre-ton-kontrol/ In rest, pozele cu inceputurile cu ce am gasit prin casa si o sa fie si continuarile dupa ce ajung pe maica domnului la achizitii. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Pentru VUmetru as fi folosit fibra optica si LEDuri potrivite. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Nu m-am complicat prea tare, ce am gasit la indemana am folosit. Ledurile probabil de 3-5mm tot la fel, nimic deosebit. Nu am pus si nici nu o sa pun cine stie ce componente. Important e sa fie functional, vedem dupa daca e ok sau nu Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Salutare, liantul acela incolor este silicon? Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Salutari Dane. Da, silicon este. Cablajul este foarte subtire la trasee si nu am vrut sa am probleme cu el dupa si le am pus o baza de silicon pentru rigidizare. Editat Ianuarie 15, 2016 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum