catalin004 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Salutare...daca stie cineva vreun inlocuitor la un integrat din titlu....sau de unde il pot procura sau dezmembrari...este un integrat , posibil procesor care se ocupa cu claviatura unei orgi yamaha psr 1100....schema orgii se gaseste usor pe net, este integratul U1, de la beyboard. stima Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Acest Ic este un microcontroller pe 8 Bit. Chiar daca il gasesti fara softul scris in el nu faci nimic.Dezmembrari sau service autorizat Yamaha (mai greu) este singura sansa. Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Multumesc frumos....de ce imi era frica nu am scapat.... Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 26, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 poate stie cineva ceva la mana 2....dezmembrari yamaha... Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Am gasit niste baieti specializati in service de piane : http://www.bel.4567.cz/en/ Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 multumesc.....o sa incerc sa iau legatura cu ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum