vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 As dori o schema ptr aceasta statie . Am cautat pe forum , am gasit dar nu mai sant postarile valabile , referitoare la schema . Ca problema . Are doua butoane . Pe orcare l-aș actiona functioneaza simultan si suflanta si letconul . Asa trb sa fie ? De functionat functioneaza bine , numai ca simultan .Sar parea ca a mai umblat cineva , si ma gandesc sa nu fi inversat papucii la conectarea pe butoanele respective . Va multumesc Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Sa rezolvat . Cum am banuit , butonul ptr suflanta era inversat cu cel ptr letcon . Multa sanatate . Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 Salut! Rog posesorii de letcoane Gordak sa ma ajute cu cotele varfului de schimb. Sau cei care au varf Hakko compatibil. Ma intereseaza diametru interior, diametrul exterior si lungimea partii cilindrice drepte (vedeti schita). Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum