bogdan666 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Ce parere aveti pentru acest osciloscop? (la nivel de foarte incepator) Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Sfatul meu, ar fi sa cauti unul sh analog. Chiar si un E0102. Se gasesc la preturi de nimic. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) Cautati un " second " de fabrica de banii acestia ... mai apar din cand in cand . Jucarioara aia se vinde sub forma de kit ... e cel mult de folosinta didactica . Ma rog ... pentru semnale periodice sinusoidale , relativ constante si de frecventa joasa ... ar merge ( cu multa bunavointa din partea utilizatorului ) . P .S . - cred ca am am postat simultan . Ideea e ca spunem cam acelasi lucru ... Editat Ianuarie 14, 2016 de gauss Link spre comentariu
lrai Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu. Vezi ca sunt osciloscoape cu tub pe la 200 ron perfecte pt. un incepator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum