Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) salut am achizitionat de curand doua difuri eminence sigma pro 18 le-am facut doua cutii de subwoofer am luat schita dupa net se aud destul de bine dar vreau sa le pun cate un filtru pasiv EMINENCE 18" PRO SIGMA SPEAKER: Frequency Response Max: 2,5kHz Frequency Response Min: 25Hz Impedance: 8ohm Power Rating RMS: 650w External Diameter: 18" Sound Level SPL: 98dB astept pareri va multumesc Editat Ianuarie 14, 2016 de Iosif Catalin Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 salut ! esti lautar de vrei filtru pasiv? vrei sa nu mai stai cu multe cabluri ? vrei sa faci link direct din bas in top ? lasa prostiile cu filtrele pasive ... taie basii activi .. ia un Cx2310 de la berry si rezolvi problema... daca vrei am un prieten care il are de vanzare Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu sunt lautar dar nici nu vreau sa stau cu multe mate au destul bas si asa da nu vreau sa intre toata puterea in ele si medii si nalte e pentru acasa Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 is aiurea filtrele pasive in basi ... nu mai esti ca in anii 70 acum cu un dsp faci toata instalatia... renunta la ideiile vechi ... ia un filtru activ ...ala il poti regla cum vrei tu .. pe cand un pasiv nu ,.. are taiere fixa ! Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 poti sapui niste poze cu cx2310 si un pret? Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 uite aici nou .... http://www.senia.ro/cx2310-procesor-crossover-behringer-791-3 Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) eu vreau ceva cu doua iesiri sub am doi basi si un satelit merge la asta ca eu nu am mai folosit Editat Ianuarie 16, 2016 de Iosif Catalin Link spre comentariu
djx700 Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 offf off... ce basi ai ? ce satelit? ce amplificare? mai multe detalii daca se poate... in crosu asta intrii cu cele doua canale din mixer A si B , L si R , 1 si 2 , cum ai tu... Din cros ai odata doua iesiri de High unde poti lega satelitii sa nu ii mai omori cu frecvente joase Mai ai doua iesiri de Low unde iti poti lega basii si mai ai o iesire de bas care ii spune sub out care iti insumeaza ambele canale.... ficare iesire e reglabila, si pe volum si pe punctul de taiere, Crosu asta mai are o optiune , modul de 3 cai dar tu nu il folosesti, asa ca nu are rost sa-ti explic. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 (editat) ok am asa mixer cu putere bnc 2x400w sau 4x200w amplificator akai 5.1 250w doua suburi eminence sigma 18 inch 650w si un satelit an 0815 15 inch 300w Editat Ianuarie 17, 2016 de Iosif Catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum