dan-a2 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 RC29,asteapta si alte parei RC 29 !! Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 am incarcat dumpul de 2kB , n-am avut nici o surpriza sa apara vreo imagine, ci doar OSD-ul de meniu, si tot butonind pe panou frontal mi-au aparut ferestre din service menu pentru care nici nu am telec. si oricum nu stiu cum se intra ?! ce ziceti se poae modifica ceva pentru gasi canalele cu programele respective ?, va anexez un screenshot cu cele 12 pagini din service menu !, va rog ? vad ca este mai mare de 500kB, trebui sa-l pun in alta parte ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 incearca si cu astea succes Hyundai HRH FT21GH 1.rar Hyundai HRH FT21GH.rar Hyundai HRH TF21GH proc R2J10192GA-A00DD.rar Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 http://tinypic.com/view.php?pic=ixqr92&s=9 cred ca acum puteti vedea despre ce este vorba ! Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 stimati colegi am incercat toate dump-urile trimise !, nimic nu am reusit in plus fata de situatia initiala, a analizat cineva paginile de service menu din link ?, ce parere aveti ? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Procesorul sigur este ok? Vedeți ca și eu am avut un hyunday cei drept sașiu daewoo și aveam osd normal dar nu prindea absolut nici un post și pe search era afectat,și am avut procesorul defect!! Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 nu cred ca procesorul poate fi defect, hout corect, vout corect, osd corect, comenzile de la tastatura frontala corecte, pacat ca n-am si o telecom.la indemina, undeva discutia pe magistrala cu selectorul este problema ....?, a studiat cineva paginile din service menu care le-am dat in link-ul de mai sus ? ,exista ceva posibilitati (din cite-mi dau seama ar fi cite ceva ) ?, n-am mai intilnit niciodata astfel de setari intr-un service menu !, nici nu am undeva in niste tabele dintr-un service manual setarile corecte pentru a sti exact ce trebuie modificat !, si cum se intra in service menu daca ar fi sa am telecomanda ?, iata o multime de intrebari fara raspuns , astept parerile dvs., cu stima Link spre comentariu
surubarila Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 La TC originala exista un tasta "ascunsa" intre butoanele SYS si GAME=service mode,asa mi-aduc aminte. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) Asa este,e o gaurica in telecomanda in care se introduce o surubelnita mica,o scobitoare,un varf de pix sau ce doriti dumneavoastra.Pe aceasta o presupun,dar asteptati si alte pareri. Editat Ianuarie 16, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 deci - telec. care merge la acest tv. este RC-29 ??, pentru ca azi trebuie sa fac comenzile Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 pentru dl. andrei tabacaru , am primit telecomanda HX55k8 si nu misca de nici o culoare cu sau fara gaurica !, noroc ca am mai comandat si RM-905 semi-universala pt. chinezesti si a mers din prima, are si gaurica pt. shimbat pe modelul chinez, intrebarea este cum intru in service mode ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum