Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hyundai hrh-tf21gh lipsa imagine

poplex22

Postări Recomandate

va salut domnilor, la acest tv fabricat in Egipt cu sasiu china : iep-gmt-01-14''/21'' si uP R2J10192GA-A00DD , nu am telec. merge din tastatura frontala,  nu am imagine pe nici un post ,program sau canal, pe rastru se plimba un logo cu hyundai, OSD functioneaza normal pot sa-i dau cautare auto. dar nu gaseste nimic ramane blancat cu logo-ul in miscare pe rastru, i-am schimbat selectorul nimic nou, sa fie vreo setare in service menu ?, nu are nici telecomanda , eventual ma puteti ajuta cu ceva dump-uri care merg pe sasiul acesta cu procesorul de mai sus ?, va rog

va mai intreb ce model de telecomanda merge cu procesorul ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

13

• surubarila

3

• adydep

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

- scuze ,am fost plecat, revin la subiect dupa ce am incercat ambele dumpuri nici o schimbare parca OSD-ul este ceva deplasat dreapta, pe cautare programe fie manual sau auto. cauta si nu gaseste   nimic !, va rog alte sfaturi sau alte dumpuri ?

- privitor la telecomanda pe plan local nu am gasit nimic care sa mearga , voi face c-da dar trebuie sa stiu sigur ce model merge cu procesorul  R2J10192GA-A00DD ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări