Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare cursa x- FUS 200

eugen ciobanu

Postări Recomandate

As vrea sa cresc cursa pe axa x la un FUS 200. Ma gandeam sa adaug intre capatul mesei si capacul de sustinere a surubului conducator o piesa cu profilul adecvat cam de 50mm grosime. Mai mult nu as risca.

Banuiesc ca multi dintre voi v-ati lovit de impedimentul cursei mai mici fata de piesa. Iar din doua prinderi.....

Nu stiu ce implicatii asupra functionarii corecte ar avea aceasta modificare, de aceea va cer parerea. In plus jocul axial este deja mult prea mare si oricum trebuie sa schimb surubul si piulita asa ca-l dimensionez dupa noile cote. 

Daca are cineva vreo idee cu ce solutie pot dizolva slamul din bazin, din cand in cand se infunda pompa/ furtunul de racire. Am curatat cu o racleta cat s-a putut dar se pare ca nu-i suficient, sunt  cotloane unde nu pot ajunge. Freza a stat multi ani nefolosita si neangrijita- in ploaie....

Am o masa rotativa de 360mm - mare si foarte grea (70kg) - e cineva caruia ii e de folos? As face schimb cu una ceva mai mica.    

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MICIULIN

1

• eugen ciobanu

1

Top autori în acest subiect

Si eu am achizitionat o freza identica la fel care a stationat cativa ani buni si bazinul pentru emulsie era plina de ulei si span , pentru al curata am dat jos toata talpa si pompa apoi curatat cu spaclu  carpa cu benzina si degresant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări