Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru pt subwoofer

Vizitator dr.phantom

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

2

• Bogdi16

1

• Blind

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

sal....as dori si eu un filtru activ cat mai simplu pt un subwoofer....o schema daca se poate sa ma ajute careva pls 10x allsorry dr.phantom dar nu am vrut sa deschid topic cu acelasi subiect

Link spre comentariu

sal....as dori si eu un filtru activ cat mai simplu pt un subwoofer....o schema daca se poate sa ma ajute careva pls 10x allsorry dr.phantom dar nu am vrut sa deschid topic cu acelasi subiect

Link spre comentariu

Filtrul activ se pune inintea amplificatorului !, deci nu este conceput pentru o anumita putere pentru ca nu conteaza. Un filtru activ se realizeaza de obicei cu 2 amplificatoare operationale, deci e simplu si ieftin de facut.

Vezi la ACCESORII AUDIO ca este topic deschis special pentru asta.

http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9996 sau da search pe forum.

Bafta.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator clau1k5

sal....am luat si yo azi un dif de subwoofer cica.....de 300 W pe 4 ohmi la 120 roni...dar imi trebuie si mie un amplificator cu tot cu un filtru....mai am la dispozitie kam 40 de roni....ma ajutatzi ce o schema ceva..?? ca-s incepator cu asa ceva... :( plzzz mentionez ca imi trebuie auto :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări