Vizitator dr.phantom Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 cum sa fac un filtru pentru subwoofer? Link spre comentariu
anddy Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 sal....as dori si eu un filtru activ cat mai simplu pt un subwoofer....o schema daca se poate sa ma ajute careva pls 10x allsorry dr.phantom dar nu am vrut sa deschid topic cu acelasi subiect Link spre comentariu
anddy Postat Martie 22, 2007 Partajează Postat Martie 22, 2007 sal....as dori si eu un filtru activ cat mai simplu pt un subwoofer....o schema daca se poate sa ma ajute careva pls 10x allsorry dr.phantom dar nu am vrut sa deschid topic cu acelasi subiect Link spre comentariu
Vizitator dr.phantom Postat Martie 23, 2007 Partajează Postat Martie 23, 2007 activ vreau si eu filtru dar pt un difuzor de 30w. Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 24, 2007 Partajează Postat Martie 24, 2007 Filtrul activ se pune inintea amplificatorului !, deci nu este conceput pentru o anumita putere pentru ca nu conteaza. Un filtru activ se realizeaza de obicei cu 2 amplificatoare operationale, deci e simplu si ieftin de facut. Vezi la ACCESORII AUDIO ca este topic deschis special pentru asta. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9996 sau da search pe forum. Bafta. Link spre comentariu
Vizitator clau1k5 Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 sal....am luat si yo azi un dif de subwoofer cica.....de 300 W pe 4 ohmi la 120 roni...dar imi trebuie si mie un amplificator cu tot cu un filtru....mai am la dispozitie kam 40 de roni....ma ajutatzi ce o schema ceva..?? ca-s incepator cu asa ceva... :( plzzz mentionez ca imi trebuie auto Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum