Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa nu trece de 1A

Postări Recomandate

Tensiunea este masurata dupa filtrare fara sarcina 34.6v, Vca in secundar 25.8v. Am recuperat 2 toruri din sursele atx. Dimensiuni :

1 diametru exterior 14mm , diametru interior 13mm , grosime 10mm

2 diametru exterior 18mm , diametru interior 14mm , grosime 11mm

Amandoua sunt galbene si au o parte colorata alb.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ai scris asa:

1 diametru exterior 14mm , diametru interior 13mm , grosime 10mm

2 diametru exterior 18mm , diametru interior 14mm , grosime 11mm

D exterior minus  d interior, impartit la 2 iti dau grosimea torului, deci 14-13 egal 1, care impartit la 2 iti dau 0,5mm...

Ai masurat tu gresit (nu-mi dau seama cum poti gresi atat de rau), insa pozele sunt graitoare, ce ai tu acolo este T90-26 (22,9; 14; 9,53), si T106-26 (26,9; 14,5; 11,1).

As zice sa incerci cu cel mai mic, e suficient ala, pentru 22uH cat ai tu nevoie, o sa trebuiasca sa dai 18 spire pe torul mic, cu sarma de minim 0,9mm diametru.

Link spre comentariu

mda asa e am gresit destul de grav...o sa incerc cu noua bobina, cel mai probabil maine , si o sa va spun rezultatul, va multumesc pana acum pentru ajutor.

imi cer scuze pentru dublu post, Nu am mai avut rabdare, am schimbat-o, am pus 18 spire de 1mm, acum nu trece de 700mA. Am masurat iesirea de pe traf in timp ce era cu sarcina pe sursa, voltajul era la 31vcc.

Link spre comentariu

da, e pe radiator

daca nu am nici un fel de sarcina da, se poate regla tensiunea

tensiunea urca in sarcina pana ajunge la 700mA si apoi nu mai creste. Am incercat si cu sarcini rezistive si inductive, rezultatul e acelasi, la 700mA nu mai urca tensiunea

cablajul e cel din prima pagina....o sa il mai verific, oricum o sa-l fac din nou pentru ca bobina cea noua e mai mare si nu prea incape.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări