Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

huawei wi fi

viorelwio

Postări Recomandate

salutare am un HUAWEI HG 655b  si un modem iternet de la orange  fara fir  huawei E3131 . SI vreau sal conectez la usb de la ruter ca sa am wi fi . am incercat dar nu merge  . va  frumos sa ma ajutati 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viorelwio

3

• ovy83

3

• gabiz_ro

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca providerul este Telekom,simplu.face-ti o cerere la ei pentru un router cu wi-fi. daca nu,un banal switch care sa aiba wi-fi (are si o mufa wam) si din lan-ul router-ului adsl intrati in unul din portul LAN al switch-ului.

Editat de ovy83
Link spre comentariu

HG655 este modem ADSL si router LAN si WiFiNu merge sa conectezi un modem 3G in portul USB si sa ai internet pe cablu sau WiFi (poate doar cu vreun firmware modificat)HG655 il poti folosi la Telekom,ADSL sau RCS (sau alt provider de internet prin cablu de retea) daca ai ultima versiune de firmware si activezi LAN1 ca si conexiune de internet.Asa functioneaza ca orice router normal din magazin.

Link spre comentariu

...da,acum am vazut si eu ca acel router este varianta cu wi-fi,am crezut ca este acela cu o singura iesire lan si fara wi-fi. scuze.

acel usb este pentru a conecta la pc router-ul in caz ca nu functioneaza LAN-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări