viorelwio Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 salutare am un HUAWEI HG 655b si un modem iternet de la orange fara fir huawei E3131 . SI vreau sal conectez la usb de la ruter ca sa am wi fi . am incercat dar nu merge . va frumos sa ma ajutati Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) daca providerul este Telekom,simplu.face-ti o cerere la ei pentru un router cu wi-fi. daca nu,un banal switch care sa aiba wi-fi (are si o mufa wam) si din lan-ul router-ului adsl intrati in unul din portul LAN al switch-ului. Editat Ianuarie 14, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
viorelwio Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 atunci usb de pe HG655b pentru ce este ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 HG655 este modem ADSL si router LAN si WiFiNu merge sa conectezi un modem 3G in portul USB si sa ai internet pe cablu sau WiFi (poate doar cu vreun firmware modificat)HG655 il poti folosi la Telekom,ADSL sau RCS (sau alt provider de internet prin cablu de retea) daca ai ultima versiune de firmware si activezi LAN1 ca si conexiune de internet.Asa functioneaza ca orice router normal din magazin. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 ...da,acum am vazut si eu ca acel router este varianta cu wi-fi,am crezut ca este acela cu o singura iesire lan si fara wi-fi. scuze. acel usb este pentru a conecta la pc router-ul in caz ca nu functioneaza LAN-ul. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu cred.E USB host nu client.Poti conecta un stick si-l accesezi prin ftp de exemplu. Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 da,asai! este Host. la modelul vechi era client ,cu cablu usb ca la imprimanta. Link spre comentariu
viorelwio Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 va multumesc acum am inteles Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum