smartman_lucy88 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Salutare tuturor.Vin si eu cu o problema la care va cer putin ajutor.Am un telefon nokia 701 care datorita unei caderi in gol,pe ciment,antena care se ocupa de transmiterea semnalului bluetooth si wi-fi al acestuia a suferit o fisura,fapt ce duce la o calitate scazuta a semnalului captat.Am cautat pe diferite site-uri de pe net acea antena ca piesa de schimb insa nu o gasesc nicaieri.Asa ca m-am decis s-o creez eu,insa as avea nevoie de ajutorul cuiva priceput.Deci daca cineva are bunavointa sa-mi dea cateva sfaturi,dimensiuni,forme,as fi foarte recunoscator.Multumesc anticipat Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 https://www.google.ro/search?q=2,4+Ghz+antenna&espv=2&biw=1123&bih=598&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjhp-aguqjKAhUJGCwKHd1ODlg4ChD8BQgGKAE Link spre comentariu
smartman_lucy88 Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Multumesc pt raspuns insa nu e ceea ce doream...Ceea ce doresc e sa creez o antena exact ca cea care a fost in acel telefon,si care nu avea 31mm.Am mai facut o imitatie dupa alta antena la cea a gps-ului unui telefon nokia n97 .insa dupa cea care a fost in cel de acum nu pot pentru ca pur si simplu s.a facut bucati acel plastic pe care era imprimata Link spre comentariu
Fulgerik Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Eu propun o antena din foita de aluminiu ( staniol) decupata sa imite forma celei originale si pe care sa o lipesti exact peste zona unde era cea veche. Trebuie avut grisa la contactul cu placa de baza sa fie asigurat. Link spre comentariu
ndor Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 In nici un caz nu o sa mearga cu foita de aluminiu. Aici nu e problema de respectat vreo forma anume , ci de respectat o impedanta anume . De castig , nu mai zic , nu e cine stie ce. Cel mai usor ar fi sa gasesti o placa de baza functionala de la alt telefon si sa o schimbi . Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Antena e microstrip ... nu merge cu foite si stanioluri . " Plasticul " pe care e " imprimata " are si el farmecul lui ... In fine , cine nu crede , sa incerce . Incercarea moarte n - are ... de multe ori nici succes . Dar , cine stie ... poate ma insel , n - ar fi imposibil ... Link spre comentariu
radu42 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Ma gindesc ca merge cositorita cea originala un pic si pe fata si pe la planul de masa ca sa-si pastreze "farmecul".Eu am incercat o antenutza pentru wifi din tronsoane de cablu coaxial teflonat subtire de RTP pentru tableta mea.Rezultatul a fost incert ....pentru ca era modemul de vina ! Eu tot cred ca ar fi mers ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum