geogrig Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Buna seara! Am decis sa postez aici in speranta ca voi gasi ceva ajutor. Am o tableta la care nu ii gasesc firmware-ul. Tableta se blocheaza la logo-ul de boot si ramane acolo. Este vorba de Allview VIVA Q7 Satellite. Nu reusesc sa gasesc imaginea ROM de android, si nici indicatii de flash-uire. Daca are cineva idee cam ce tableta chinezeasca a fost re-branduita, e foarte bine venit. Multumesc! Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 da o revenire la setarile initiale a-ti incercat din droidbot? apasate power si volum + consecutiv. aveti grija,se pierd toate datele personale. Link spre comentariu
geogrig Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 da. se pare ca lipseste fisierul img din flash. face decat formatare dar nu restaureaza softul, probabil pentru ca nu are de unde sa-l ia. de-asta vreau img-ul sa-l instalez eu din ADB. Link spre comentariu
Vizitator realc Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 pune o poza cu placa de baza si incerc sa te ajut. Link spre comentariu
mmihai94 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Va salut. Am aceeasi tableta cu aceeasi problema. Pun eu o poza. Link spre comentariu
Vizitator Marius Olteanu Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Am eu o placa de Q7 simpla ( nu am vazut modelul Satellite) . Daca credeti ca va este de ajutor o iau zilele urmatoare si fac un IMG si Scatter din ea. In general sunt Gionee deci cauta si la flash pt. aceasta marca. Editat Ianuarie 18, 2016 de Marius Olteanu Link spre comentariu
Vizitator realc Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Am eu o placa de Q7 simpla ( nu am vazut modelul Satellite) . Daca credeti ca va este de ajutor o iau zilele urmatoare si fac un IMG si Scatter din ea. In general sunt Gionee deci cauta si la flash pt. aceasta marca. nu o sa mearga de pe q7 simplu... Va salut. Am aceeasi tableta cu aceeasi problema. Pun eu o poza. fa o poza in partea de jos, stanga, sa se vada mai bine scrisul de pe placa Link spre comentariu
mmihai94 Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Ce programe folositi pentru a pune softurile pe tablete? Mai am o tableta allview city life cu aceeasi problema, dar pentru asta am gasit soft(nu e de city life, e de city plus, dar e testat si merge) chiar la allview, dar cand incerc sa il pun cu programul de la ei la 75% imi da eroare. Editat Ianuarie 21, 2016 de mmihai94 Link spre comentariu
Vizitator realc Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 incearca cu SP Flash Tool... din pacate, nu gasesc firmware pentru aceasta tableta, doar un firmware pentru tableta echivalenta in china si anume: http://www.androot.org/iball-stock-rom/iball-slide-6351-q-40-official-firmware.html tableta va functiona fara probleme si cu acest firmware! bafta! Link spre comentariu
mmihai94 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Le-am rezolvat pe amandoua. La city life nu am reusit pe windows 8. Am facut o masina virtuala cu xp si asa am reusit sa pun softul. La q7 satellite e ok si cel de la chinezi. Singura chestie ce nu imi place e rezolutia mica, toate pictogramele si meniurile sunt mari, dar din setari sunt date sa fie mici. Oricum, in lipsa de altceva e bun si asta. Editat Ianuarie 22, 2016 de mmihai94 Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Am si eu aceasta tableta cu acelasi defect, dar nu reusesc sa ii bag firmware-ul, am incercat si pe windows xp si pe windows 10, am instalat driverul MTK dar nu merge, incercat cu mai multe versiuni de SP Flash Tool tot la fel.. ii dau download si inghiata asa.. nu face nimic.. stiu ca inainte aparea bara de stare la sp flash tool jos cu galben verde ceva de genu cu xx%... acum nimic.. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Se pare ca era bateria descarcata si de asta nu "pleca" scrierea, ciudat ca o vedea normal cand o conectam la pc. Acum lucreaza ok, postez si logo original ALLVIEW. logo.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum