Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware .img

geogrig

Postări Recomandate

Buna seara!

Am decis sa postez aici in speranta ca voi gasi ceva ajutor.

Am o tableta la care nu ii gasesc firmware-ul. Tableta se blocheaza la logo-ul de boot si ramane acolo.

Este vorba de Allview VIVA Q7 Satellite. 

Nu reusesc sa gasesc imaginea ROM de android, si nici indicatii de flash-uire.

Daca are cineva idee cam ce tableta chinezeasca a fost re-branduita, e foarte bine venit.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mmihai94

3

• lucione_cip

2

• geogrig

2

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

da. se pare ca lipseste fisierul img din flash. face decat formatare dar nu restaureaza softul, probabil pentru ca nu are de unde sa-l ia. de-asta vreau img-ul sa-l instalez eu din ADB.

Link spre comentariu
Vizitator Marius Olteanu

Am eu o placa de Q7 simpla ( nu am vazut modelul Satellite) . Daca credeti ca va este de ajutor o iau zilele urmatoare si fac un IMG si Scatter din ea.

In general sunt Gionee deci cauta si la flash pt. aceasta marca.

Editat de Marius Olteanu
Link spre comentariu
Vizitator realc

Am eu o placa de Q7 simpla ( nu am vazut modelul Satellite) . Daca credeti ca va este de ajutor o iau zilele urmatoare si fac un IMG si Scatter din ea.

In general sunt Gionee deci cauta si la flash pt. aceasta marca.

nu o sa mearga de pe q7 simplu...

Va salut. Am aceeasi tableta cu aceeasi problema. Pun eu o poza.

Posted Image

fa o poza in partea de jos, stanga, sa se vada mai bine scrisul de pe placa

Link spre comentariu

Posted Image Posted Image

Ce programe folositi pentru a pune softurile pe tablete?

Mai am o tableta allview city life cu aceeasi problema, dar pentru asta am gasit soft(nu e de city life, e de city plus, dar e testat si merge) chiar la allview, dar cand incerc sa il pun cu programul de la ei la 75% imi da eroare.

Posted Image

Editat de mmihai94
Link spre comentariu

Le-am rezolvat pe amandoua. La city life nu am reusit pe windows 8. Am facut o masina virtuala cu xp si asa am reusit sa pun softul. La q7 satellite e ok si cel de la chinezi. Singura chestie ce nu imi place e rezolutia mica, toate pictogramele si meniurile sunt mari, dar din setari sunt date sa fie mici. Oricum, in lipsa de altceva e bun si asta.

Editat de mmihai94
Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Am si eu aceasta tableta cu acelasi defect, dar nu reusesc sa ii bag firmware-ul, am incercat si pe windows xp si pe windows 10, am instalat driverul MTK dar nu merge, incercat cu mai multe versiuni de SP Flash Tool tot la fel.. ii dau download si inghiata asa.. nu face nimic.. stiu ca inainte aparea bara de stare la sp flash tool jos cu galben verde ceva de genu cu xx%... acum nimic..

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări