Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veryo TV 2041 M TXT

Vizitator DanyDanutz

Postări Recomandate

Vizitator DanyDanutz

Salutare. Am o problema la acest televizor veryo.Cand il aprind (scoate un sunet) bipaie. Am mai avut problema asta acum aprox. 1 an iar acum am aceeasi problema. As vea sa stiu ce trebuie sa fac sa functioneze din nou.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IONPREDUT

7

• FLORIN IORDACHE

6

• cornel1962

6

• Florinel TV

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am mai avut problema asta acum aprox. 1 an iar acum am aceeasi problema.

Pai acum aprox 1 an ce a avut defect ??? 

cred shasiu 11ak 30. probabil defect bu 808 si c613 22uf/50v.dar fara masuratori e mai greu de spus!

Daa,tot asa cred si eu,adica ca are ars bu808 + condensatorul c613 22uf/50v :reytre 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Vizitator DanyDanutz

a avut aceesi problema, doar ca atunci am chemat pe cineva , nu mai tin minte exact ce a spus sau ce a facut , imi amintesc doar ca a lipit 1 condesator , si cand l-am intrebat ce avea a spus cv de impamantare, atat imi amintesc.

Link spre comentariu

1 : Aveti cu ce sa luati capacul de la tv-u ?

2 : Aveti un aparat de masura ??

3 : Aveti un pistol de lipit ??

4:  Aveti Bu808 + condensatorul  acela ??

5 : Aveti ceva experenta in asa ceva??

Etc...etc....

Eu unul a-si zice sa-l duceti la un service de reparati... :reytre

Link spre comentariu
Vizitator DanyDanutz

Tranzistorul si condesatorul le pot schimba, nu-i foarte greu , problema ii ca nu mai am aparat de masura ,defapt am unul dar nu mai afiseaza cifre, dar cu ala nu cred ma mai pot sa fac cv.

Link spre comentariu

Cu voia dumneavoastra:1.surubelnita2.categoric MAVO35  :96 3.neaparat Radioprogres4.sa puna in BU508 cu dioda BA159,antiparalel pe CE(colegii stiu  :rade: )5.cred ca este nulaCel mai bine este ca TV sa ajunga la sectie.Domnul nu vrea sa plateasca manopera la depanator,asta este problema reala!

A functionat 1AN-depanatorul la reparat foarte bine,garantia la reparatii este de 3 luni :96

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări