gn2009 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 buna ziua tuturor. incerc sa reconstitui aparatul din imagini, dar cu toate eforturile nu am reusit sa aflu absolut nimic despre el . am o parte din modulele originale dar atit . dupa finali pare sa fie ceva de 2x 40w /8 ohmi. aproximativ. poate stie cineva macar firma care l-a produs. scire aproape numai in germana pe el, dar asta nu e chiar un indiciu sigur.... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Pune niste poze cu interiorul, poate ai mai multe sanse sa il recunoasca cineva! Link spre comentariu
gn2009 Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 astea sunt niste poze mai vechi cu etajele finale. interiorul cutie este momentan goala si nu este la mine acasa. mai am traful, o parte din claviatura de pe fata si o placa micuta cu partea de intrare si mufele DIN Link spre comentariu
alf Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Ce scrie pe panoul frontal? Nu se deschid primele doua poze. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Asa e, pozele din primul post nu se deschid deloc Pune-le pe postimage.org si pui aici link-urile, e cel mai bun site pentru poze Link spre comentariu
gn2009 Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) ok , o sa le pun din nou. dar nu scrie nimic de vreo firma sau ceva asemanator. si nici pe spate nu are o tablita sau asa ceva. probabil cineva a luat-o Editat Ianuarie 13, 2016 de gn2009 Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) astea sunt niste poze mai vechi cu etajele finale. interiorul cutie este momentan goala si nu este la mine acasa. mai am traful, o parte din claviatura de pe fata si o placa micuta cu partea de intrare si mufele DIN ]Pai daca nu mai ai decat astea, eu zic ca e mai bine sa vezi cam ce tensiuni scoate transformatorul si cam ce putere are si in functie de asta sa-ti construiesti un alt amplificator de la zero in acea carcasa, mai ales ca ai radiatoare destul de serioase din ce vad, si mai important decat atat e faptul ca poti folosi tranzistori moderni in locul acelor SANKEN care sunt obsolete la ora actuala si foarte greu de gasit. Editat Ianuarie 13, 2016 de elektronu85 Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) Telefunken MA-1 Culmea e că am avut poze detaliate cu finalul acesta, dar le-am şters de curînd să fac loc în calculator, acolo aveam şi indiciile despre firma orientală care le-a produs oem. http://john.ccac.rwth-aachen.de:8000/telefunken/ma1/index.html Editat Ianuarie 13, 2016 de zal Link spre comentariu
alf Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 http://elektrotanya.com/telefunken_ma1.pdf/download.html Link spre comentariu
gn2009 Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 multumesc tuturor pt ajutor, asta este. lipsesc cam multe din el ,asa ca trebuie sa ma gindesc bine daca se mai merita sau nu refacut in starea initiala. etajele finale se aud binisor oricum , dar daca nu o sa recuperez absolut toate comutatoarele si potentiometrele originale o sa fie foarte greu de reconditionat in starea originala. propritarul cica inca mai cauta restul de placi..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum