Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator

neluelectron

Postări Recomandate

de asta am intrebat ca poate pe viitor daca am nevoie am sa achizitionez si eu unul deocamdata ma descurc cu ce am si nam avut nevoie pina acum de acest programator dar daca este cazul il cumpar fara probleme

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

13

• dan cod

8

• gabiz_ro

5

• peternan

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

intra in setari si debifeaza eeprom lasa doar auto size si 25Q16 mode sa fie debifat si dupa aia incearca asa

si jumperu sa fie pe 3,3v daca este pe 5v la memorii ce se alimenteaza cu 3,3v da rateuri daca nu este pe 3,3v

Link spre comentariu

Am si eu Postal 3 de la userul taxdoru.Vreau sa spun ca merita toti banii.Citeste 25Q64 care este memorie spi flash si citeste si 95160 care este  spi eeprom .

amandoua se conecteaza la soclul 25cxx,doar la program se va alege spi flash sau   i2c eeprom.Apoi se intra in setting si bifati auto size.daca cititi eeprom bifati si casuta eeprom.Dati OK si apoi read.

va mai spun ca s-a facut un update de firmware dat de la vanzator si interfata a prins viteze chia foarte bune.Mai ales la citirea de  flashuri de tip 25Qxx.

Iar pretul este excelent.

Link spre comentariu

Bun Postal3 insa tocmai azi am avut o memorie ce nu am reusit sa o citesc.

GD25Q32, o identifica,totul OK dar la citire eroare.Salva continutul dar la verificarea lui eroare,la adresee aleatorii,bineinteles,la prima intalnita dadea eroare,continutul ramanea salvat.

Am verificat,hardware totul normal,am testat ale memorii ce le mai aveam la indemana,scriere citire fara probleme,doar aceasta facea probleme.

Culmea e ca TV-ul la care voiam sa-i salvez dumpul functioneaza.

Am comparat si dumpurile salvate, pe ici colo mici diferente,din vreo 10 n-am gasit doua identice.

Link spre comentariu

Citeste foarte greu in 10 min. ajunge la 50-60 % dupa care read eror .Memoria provine dintr-un tv VINCHI care nu afiseaza decit sigla .  Conform spuselor userului iuliantv salvarea softului stergerea memoriei si rescrierea binului salvat poate da rezultate .

Link spre comentariu

Posibil sa fie cu probleme memoria.La mine cea ce facea figuri era dintr-un TV Logik cu MSDV 3218 si cum nu am gasit ceva dumpuri pentru el nu m-am riscat sa o sterg sau reprogramez,TV fiind functional.Am facut update de firmware la Postal,o sa mai incerc astazi o data cu noua versiune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări