Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare

Vizitator Iosif Catalin

Postări Recomandate

Vizitator Iosif Catalin

salut am achizitionat de curand doua difuri eminence sigma pro 18 le-am facut doua cutii de subwoofer am luat schita dupa net 

se aud destul de bine dar vreau sa stiu daca mai e nevoie de filtru 

sau daca sa le pun la interior burete cofrat

astept pareri va multumesc

https://brx.ro/oferta/2-difuzoare-basi-eminence-sigma-pro-18a-18-46cm-profesionale.69919.html

post-244777-0-53310500-1452551751_thumb.jpg

post-244777-0-99431600-1452552131_thumb.jpg

post-244777-0-14456900-1452552271_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian lucian

2

• Shambala

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ideal ar fii sa le amplifici cu un amplificator care sa aibe filtru activ. Un filtru pasiv cand vine vorba de basi de putere nu este deloc eficient.

Sper ca acuma nu i-ai legat direct pe iesirea de la amplificator si ai dat in ei cu tot ce vine? 

Esti sigur ca acel proiect e facut pentru difuzoarele tale? Vad in denumirea pozei ca scrie RCF.  Nu este o regula dar incearca sa pui pe 3 pereti minim. laterale si spate.

Editat de Bogdi16
Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin

cam asa le-am legat direct de la un mixer cu putere 

difurile au fost in cutiile astea

originale dar mi sau parut prea mari

post-244777-0-27330000-1452590272_thumb.jpg

Editat de Iosif Catalin
Link spre comentariu

Adica le-ai avut in cutiile originale si ce daca erau prea mari? atat trebuie sa fie!!!

Cauta un crossover activ, conectezi intre sursa si puteri, o putere pentru sub-uri si una pentru top-uri.

Link spre comentariu

asta iseamna filtre active, crossover activ.  googleaza putin, (mi-e teama ca nu va fi suficient). Un forum te poate ajuta in masura in care te poti ajuta si singur.

Daca ai o profesie complet paralela, (de ex patiser)  atunci ai nevoie de o reteta completa, spune exact ce vrei sa faci, acorda un buget, spune ce mai ai pe-acasa...si cineva iti va da mura-n gura.

Link spre comentariu

Filtrele active sunt - prin definitie, filtre de semnal mic, nu se pune problema de putere.

Citeste atent ce a scris  Adrian Lucian - "Cauta un crossover activ, conectezi intre sursa si puteri, o putere pentru sub-uri si una pentru top-uri."

Crossoverul din poza ta este un exemplu de exact ce iti rezolva cel mai bine problema.
Filtrele pasive sunt o a doua solutie, in caz ca vrei sa folosesti aceeasi putere si pt sub-uri si pt sateliti.
La filtrele pasive pt suburi se pune problema de putere, asa ca unele BUNE  ies mari, grele si destul de scumpe.
Editat de shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări