Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 salut am achizitionat de curand doua difuri eminence sigma pro 18 le-am facut doua cutii de subwoofer am luat schita dupa net se aud destul de bine dar vreau sa stiu daca mai e nevoie de filtru sau daca sa le pun la interior burete cofrat astept pareri va multumesc https://brx.ro/oferta/2-difuzoare-basi-eminence-sigma-pro-18a-18-46cm-profesionale.69919.html Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Ideal ar fii sa le amplifici cu un amplificator care sa aibe filtru activ. Un filtru pasiv cand vine vorba de basi de putere nu este deloc eficient. Sper ca acuma nu i-ai legat direct pe iesirea de la amplificator si ai dat in ei cu tot ce vine? Esti sigur ca acel proiect e facut pentru difuzoarele tale? Vad in denumirea pozei ca scrie RCF. Nu este o regula dar incearca sa pui pe 3 pereti minim. laterale si spate. Editat Ianuarie 11, 2016 de Bogdi16 Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 (editat) cam asa le-am legat direct de la un mixer cu putere difurile au fost in cutiile astea originale dar mi sau parut prea mari Editat Ianuarie 12, 2016 de Iosif Catalin Link spre comentariu
Vizitator Nicu Stoica Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Trebuie filtru activ ;) Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 poti sa-mi recomanzi ceva multumesc Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Adica le-ai avut in cutiile originale si ce daca erau prea mari? atat trebuie sa fie!!! Cauta un crossover activ, conectezi intre sursa si puteri, o putere pentru sub-uri si una pentru top-uri. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 cine imi recomanda niste filtre active pentru difurile eminence 18 multumesc Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 asta iseamna filtre active, crossover activ. googleaza putin, (mi-e teama ca nu va fi suficient). Un forum te poate ajuta in masura in care te poti ajuta si singur. Daca ai o profesie complet paralela, (de ex patiser) atunci ai nevoie de o reteta completa, spune exact ce vrei sa faci, acorda un buget, spune ce mai ai pe-acasa...si cineva iti va da mura-n gura. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) asa ceva nu!!! dar trebuie de o anumita putere cred ca eu am difurile de 600w Editat Ianuarie 13, 2016 de Iosif Catalin Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 sau niste filtre pasive Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Filtrele active sunt - prin definitie, filtre de semnal mic, nu se pune problema de putere. Citeste atent ce a scris Adrian Lucian - "Cauta un crossover activ, conectezi intre sursa si puteri, o putere pentru sub-uri si una pentru top-uri." Crossoverul din poza ta este un exemplu de exact ce iti rezolva cel mai bine problema. Filtrele pasive sunt o a doua solutie, in caz ca vrei sa folosesti aceeasi putere si pt sub-uri si pt sateliti. La filtrele pasive pt suburi se pune problema de putere, asa ca unele BUNE ies mari, grele si destul de scumpe. Editat Ianuarie 15, 2016 de shambala Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 aha am inteles asta inseamna ca imi trebuie doua amplificatoare unu pentru basi si unu pentru sateliti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum