mihaighe Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Pai atunci ia ce vrei tu ca oricum nu o sa o folosesti la suruburi mari iar dupa 2-3 ani te va lasa acumulatorul. Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Pana la urma am luat Makita cu li-ion de 18V. Intr-un an ,cel mult ,isi va scoate banii.. Link spre comentariu
giongiu Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Ce model, ce pret si de unde ? Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 http://fairtools.ro/m-de-gaurit-si-insurubat-cu-ac-makita-6271dwpe Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Am scris :18V li-ion ...6271 e ni-cd...de aici : http://www.expotehnica.ro/bormasini-masini-de-gaurit/177-masina-de-gaurit-cu-acumulatori-makita-df457dwe.html Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Ai ales bine,cauta in timp si mai fa rost de un accu. Link spre comentariu
diamant Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Ai ales destul de bine, nu te agita de accu...este foarte scump si nu merita.Oricum pana sa va duce accu pe care-l ai acum vor aparea alte feluri si de accu si de bormasini. Eu mi-am facut acumulator li-ion singur la bormasina mea Black&Decker din elementi dintr-o baterie de laptop noua. Am pus cate 2 in paralel ca sa rezolv problema consumului instant. II incarc separat fiindca nu am avut charger dedicat dar tine o incarcare de ma plictisesc de ea. Link spre comentariu
spark Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Makita are scule destepte dar scumpe ,depinde unde o folosesti daca vrei sa te tina acumulatorii incarcatorul este cam rudimentar__trebuie unul mai inteligent (( intii sa-ti descarce acumulatorul pina ala limita de 1v per element si dupa aceea sa inceapa incarcarea)) iar curentul de incarcare sa fie 10% din capacitate__cel mai bine daca iti faci tu unul la fel ca @diamant si eu am inlocuit cu acumulatori de laptop de 3,6v ( nu stiu ce cod au) si am facut un incarcator cu lm317 ca sa inlocuiesti acumulatorii nu se merita momentan folosesc o autofiletanta Stern 16,8v __pret calitate se merita _ isi face treaba este pe forum o schema ( userul XANT) de sursa pentru 220v ca pentru inlocuirea acumulatorilor Link spre comentariu
tinel Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Masina vine cu 2 acumulatori. Nu e clar mentionat pe site , dar sunt 2. Am facut probe cu ea ,gaurind metal , si cu burghiu de 8 trece prin metal la fel ca una cu fir. Acumulatorii li-ion nu au efect de memorie ,asa ca nu trebuie descarcati inainte de incarcare si pot fi incarcati oricand. Din discutii de pe forumuri ,referitor la acum. cu li-ion din telefoane , se pare ca nu e bine sa fie lasati sa se descarce complet inainte sa fie incarcati.Cica unele firme de telefoane limiteaza incarcarea la 90 de procente si descarcarea la 20 % din capacitatea totala pentru a lungi viata acumulatorilor. Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Masina vine cu 2 acumulatori. Nu e clar mentionat pe site , dar sunt 2. Ai rezolvat elegant ,spor la gaurit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum