adydep Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Incercati cu HR7950(trafo de ak19,ak30,etc usor de procurat) Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Am facut modificarea si merge , dar nu am lumina cat trebuie. Cu traful original aveam lumina mai mare cu 260v , iar acum am ridicat pana la 450v si tot nu este deajuns. Pana la cat sa mai ridic? nu stiu cat rezista tubul sat ce se intampla de nu am lumina deajuns. de la 300 pana la 450v nu este vizibila vreo schimbare. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Datorita 'buselilor"trafo vechi au crapat piese pe circuitul ABL.Verificati tot ce tine de piciorul 8 trafo. Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 cat pot ridica tensiunea? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 tensiunea pe g2 se ridica pina apare cursa inversa si se da un pic inapoi sa dispara dungile Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) am 530v acum si se vede bine , dar nu cumva este prea mare pentru tub? este de 2X fata de normal, sau este tensiune nefiltrata bine si ma minte voltmetrul meu? dar am masurat si cu altul Editat Ianuarie 18, 2016 de liviu_mad Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 tensiunea pe g2 urca ca este cava defect pe abl ca nu are fit destul sa lumineze verifica pinu de pe abl ti sa mai zis asta mai sus de colegu Andrei dar vad ca la tine merge si asa posibil si un cond devalorizat pe abl si sa faca asa daca nu stii care este pinul ABL este pinu 8 de la traf Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 nu gasesc nimic in neregula pe ABL dar ce este culmea ca pe UG2 din traful de linii merge bine in jur de 30min pana dispare tensiunea. nu ma deranjeaza ca este tensiunea mare , numai sa nu afectez altceva. La Tv-urile vechi stiu ca G2 ajungea la 650V. POate ca nu se autocontroleaza singur vazand ca firul g2 este in gol acum? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 pune o poza cu imaginea Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 19, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 toata linia ABL este in regula pana la integrat , imaginea este buna dar cu lumina si contrastul la maxim. Daca maresc tensiunea mai mult de 530v se poate defecta ceva? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 toata linia ABL este in regula pana la integrat , imaginea este buna dar cu lumina si contrastul la maxim. Daca maresc tensiunea mai mult de 530v se poate defecta ceva? nu se intimpla nimic tubul duce pina apar dungile Link spre comentariu
liviu_mad Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 am lasat pe 530v , am inlocuit semireglabilul cu o rez de 1M A MASA si am mai ridicat lumina din service mod . Multumesc tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum